Nurcum öncelikle hayırlı olsun hamileliğin bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah sorun tamamen senin imkanlarına dayanıyor canım ben özel hastahanede doğum yaptım ve doktorun sürekli özeline gittim şükrolsun konfor içinde geçti hamileliğim özeline gitme sebeebim benden para almamasıydı onuda belirtim...
Lakin başka bir ilde hamile kalsam mümkünse ve varsa özel hastahanede takiplerimi yaptırırım ayrıca özlee gitmem çünki ilgi aynı ilgi devlet hastahensi doktorunun özeline gidip doğumu devlette yapmanla özel hastahanede muyene olup doğumu özel hastahanede yapmanın maliyeti aynıya gelir ama ikinci şık daha memenun eder seni diye düşünüyorum... ssklı isen şayet özel hast muyene ücreti ortalama 10 lira civarında bi hesap yap bakalım....
cansı hoşgeldin aramıza hayırlı olsun canım ben kan tahlili yaptırmamıştım o nedenle bilmiyorum bahsettiğin değeri idarar tahlilinden sonra ultrasonda görmüştük benim çekirdeği😀 şimdi 41 günlük oldu😀
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam kızlaaaaaaaaaaar..
25/09/2009 tarihi itibari ile minik kumsalım dünyaya gözlerini açmış bulunmaktadır
o kadar güzel ve anlatılması zor bir duygu ki bu insan kucağına alınca o bulantıları,sancılar uykusuz geçen geceleri bir anda unutuveriyor....
Kumsal 3.575 kg. 51 cm doğdu.. şimdilik bu kadar canlarım
herkes kendine çok iyi baksın, biz iyiyiz sizleri çoooooooooooooooook seviyoruz.....
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam kızlaaaaaaaaaaar.. 25/09/2009 tarihi itibari ile minik kumsalım dünyaya gözlerini açmış bulunmaktadır o kadar güzel ve anlatılması zor bir duygu ki bu insan kucağına alınca o bulantıları,sancılar uykusuz geçen geceleri bir anda unutuveriyor.... Kumsal 3.575 kg. 51 cm doğdu.. şimdilik bu kadar canlarım herkes kendine çok iyi baksın, biz iyiyiz sizleri çoooooooooooooooook seviyoruz.....