Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Hamilelerin paylaşım alanı!!

esracım benım 22 hafta bıtcek ecrın son ıkı haftada dısardan gorunur sekılde atmaya basladı merak etme bu haftadan sonra tekme tokat gırısır karnına
hem senın kı gec hareketlenmeye baslamadı mı ben mı yanlıs hatırlıorum hem o daha guclenecek ve ne tekmeler atacak annesı merak etme canım:aikido:
allahım herkese hayırlısını versın hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın..............amin
bu arada esracım unutma kız olursa efsa

canım benim kızmış adıda efsa öle sesleniyorum şimdiden isim anneside sen🙂

esracım doktorun kesın konusmamıstı kız oldugu kesınlestı mı canım ve kesın kızsa cok sevındım allah kucagına almayı nasıp etsın saglıkla

canııııım esram allah tamamını erdirsin inşallah kızınla birlikte nice sağlıklı güzel yıllar temennisi ile canımcımmmmmm

bende pazartesi gideceğim dr. kontrole tam tamına 16. haftamıza giriyoruz, bakalım bizim velet cinsiyet konusunda bize acıyacakmı yoksa cıks göstermemmmmm mi dicek 🙂

canım hayırlısı 16. haftada üçlü test yaplıyor bunun için mi gidiceksin yoksa rutin kontrolmü bende merakla bekliyorum senin bebişi içime erkek doğuyor hadi bakalım güzel haberlerle gel bu arada isim düşündünmüü

kızlar salı gunu hastanedeydım ve kızımı gordum kocaman olmus bebısım teyzelerı:laugh: doktor her bı seyını gosterdı kalbını yuzunu agzını gozunu o kadar tatlıydı kı onu her gordugumde dahada heyecanlanıorum gununu doldurmasını kucagıma almayı sabırsızlıkla beklıorum.4 hafta sonra tekrar gıtcez glıkoz yuklemesı yapılcakmıs bu arada kızlar ecrınım 507gr mıs
bu arada kızılım sonucu merakla beklıorum ınsallah hayırlısıyla gonlunden gecen olur.allahım herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın................AMİN:esra:
esracım efsa napıo hıssetmeye basladın mı hareketlerını canım hıssetmeye basladıgında o hareket ettıgınde kendı kendını gulerken bulursan hıc sasırma canım hareketlerını takıp etmek cok eglencelı oluor hele bırde dısardan gozle gormeye baslayınca :mery:
:laugh::laugh::laugh:

Canımm evet hissediyorum artık bariz bir şekilde çok şükür ve dün ilk kez dışardan da gördüm önce biraz ürperdim ne yalan söyliyeyim bende sende aynı fikirdeyim bir an önce kucağıma almak için sabırsızlanıyorum ben 22. haftamın içindeyim en son muayenede 320 gr da bebeğim bakalım ne kdr büyümüş gerçi iki hafta önce gittim beni yarın tekrar çağırdı bakalım yarın neler olucak ve yarın aynı zamanda tetonoz aşımıda vurulmayı düşünüyorum korksamda🙂 gelelimm kafama takılan soruya ben haftaya gişdicem hastahaneye ayrıntılı ultrasonografi ve gilikoz yüklemesi için sen ne den dört hafta sonra gidiyorsun ve ayrıntılı ultrasonografiye girdin mi bebeğin organ gelişimi takibi için..... veee ecrinedeee burdan kocaman maşallahhhh

esracım ben ozele gıtmıorum onlarda aylık cagırıolar sımdı doktorum kızımın ıyı oldugunu soyluyorlar bır de bu ay hastanemı deıstırdım ılk gıttıgım yerde fazla ılgılenmıolardı ve doktorları cok asıydı soru sormaya gelmıolardı sımdı ıse gazı hastanesıne gectım adını mutlaka duymussundur allaha sukur burası daha ıyı ve cok guzel ılgılenıolar ılk gıttıgım yerde hanı bellı bı sure sonra hamılelerın mutlaka kullanması gereken demır ılacı var ya onu bıle vermedıler o kadar da doktora sordum ılac vıtamın vercekmısınız dıe adamlar duzenlı beslen yeter deyıp baslarından salıolardı.ben bu hafta basladım demır ılacına.hem ben 23 hafta 3 gunluk hamıleyım yanı glıkoz ıcın erken gulguzelıydı sanırım 24.haftadan sonra yapılıomus bu test asıl sana erken yapılıo canım

selam kızlar meleklerinizi allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
benimde canım sıkıldı hamile değilim ama hamile olanlara bayılıyorum
bende hamile olmak isteyenlerin formdayım ama kimse yok umarım allah bizlerede gösterir bugünleri.........