Hamileyim anne olmaya hazır değilim bebeğim aldırmalı mıyım ? Ne yapacağım yorum lütfen
Merhaba arkadaşlar, aranıza bugün katıldım ve yine ben bugün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Son reglim 01.08 de idi. Son iki haftadır vücudumda değişimler olduğunu hissedebiliyordum. Reglim de gecikince dün eczaneden gebelik testi aldım ve pozitif çıktı. İnanmayıp ikinciyi de aldım onda da sonuç aynıydı. Bugün de k.d. uzmanına göründüm ve bingo 6 haftalık hamileyim
Yeni evliyim ve beklenmedik bir gebelik oldu bizim için. Haliyle borçlar düğün masrafları hepsini hala ödemek zorundayız. Eşim evde test yaptığımızda kürtaj önerdi ama bugün ultrasonda gördüğünde vazgeçti. Ne yapacağımı bilemediğim için sizden yardım istiyorum. Biraz da korkuyorum açıkçası iki seçenekten de. Bir tarafta çok büyük bi vebal diğer tarafta bir gelecek hazırlığımız olmadan onu da zora sokmak. Fikir verin lütfen.
Yeni evliyim ve beklenmedik bir gebelik oldu bizim için. Haliyle borçlar düğün masrafları hepsini hala ödemek zorundayız. Eşim evde test yaptığımızda kürtaj önerdi ama bugün ultrasonda gördüğünde vazgeçti. Ne yapacağımı bilemediğim için sizden yardım istiyorum. Biraz da korkuyorum açıkçası iki seçenekten de. Bir tarafta çok büyük bi vebal diğer tarafta bir gelecek hazırlığımız olmadan onu da zora sokmak. Fikir verin lütfen.