Hamilemiyim Test Yapan Kadınlar
Hamilelik testi yapan kadınlar gebelik testi yapanlar Hamilemiyim diyenler buraya
Hamilemiyim test yaptırdım sonuç negatif yada pozitif diyenler. Test yaptıranlar yorumlarınızı buradan paylaşabilir ve sorularınızı buradan sorabilirsiniz.2. çizgiyi silik görenler
2. Çizgiyi Silik Görenler Hamilelik testinde ikinci çizgi silik çıkanlar hafif silik çıkanlar burada mı ? idrarda gebelik testi ikinci çizgi silik gebelik testinde silik çizgi ne anlama gelir arkadaşlar adetime 5 gün kala dayanamayıp idrar testi yaptım sabah idrarıyla ve sonuçta ikinci çizgiyi...
www.meleklermekani.com
Gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması ne anlama geliyor?
bu konu ;gebelik testi ,gebelik testinde ikinci çizgi silik çıkarsa hakkında bilgiler vermektedir Hamilelik şüphesi yaşanan kadınların ilk tercih ettikleri yöntem hamilelik testi yapmaktır.Hamilelik testleri kanda hamilelik testi ve idrarda hamilelik testi olmak üzere 2 ana gruba...
www.meleklermekani.com
Gebelik testi silik çıkanlar Noooolur okuyun!!
gebelik testi silik gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması testi çıkanlar testinde çizgi ne anlama gelir çizgilerin anlamı Öncelikle RABBİM herkese bir melek nasip etsin diye başlamak istiyorum yazıma.O nasıl bir mucizedir ki,insanın aklını başından alır.Ya konumuza gelirsek,adetine 10...
www.meleklermekani.com
Son düzenleme: