lütfen yorumlayın çok sevinirim
herkese merhabalar umarım gebelik isteyenlere Allah en hayırlı evladı nasip etsin kendimide katıyorum , bilgili üyeler lütfen benide bilgilenbdirin 3,5 aylık evliyim ama bebek istiyorum erken olsada insan anne olmayı tatmak istiyor ben geçen ay ayın2 sinde oldum hastalıgımı geçen ayın 16 sından beri kasık agrılarım vardı aralıklı aralıklı ve 4dünde bitmişti bukadar kısa sürmüyordu ayın 16sından beri olan ddegişikliklerim ise gögüslerimde hassasiyet kilo alma iştah açıklıgı kasıklarda aralıklı ani tek taraflı bazen ise çift taraflı agrılarım oluyor beyaz akıntım 16sından ayın 3 ne kadar sürdü idrar rengim bagzen turuncu beyaz renk degişiyor ama kasık agrılarım kalıcı degil gögüs uçlarında şişlik var kaşıntı var göbek deligimde sertlik midemde sertlik ve göbek altımdan çizgi oluşmuş adetim ise 2sinde olmam gerekse henüz olmadım belki bitiş tarihinde olurum geçen aya göre diye korkuyla bekliyorum halsizligim var uyku halim var göz kararması tansiyon düşüklügü nebileyim birden ateş basma gibi durumlar yaşıyorum ama bulantım kusmam vs.. yok korkuyorum adet olurmuyum diye hamileligime inanmıyorum sizce bunlar belirtimidir 🙁