Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

Merhaba sevgilim göğsüme boşaldı fakat silerken bacağıma falan döküldü acaba gebe kalabilir miyim çünkü hemen banyo falan yapmadım. Birde adetimin lekelenme dönemi 6. Gündeydim
Merhabalar adetiniz 6 gün sürdü ise zaten hamile kalmamışsınız. Ben bu anlatımınıza göre hamile olduğunuzu zaten düşünmüyorum üstüne bir de adet gerçekleşmiş canım.

Merhaba benim bu ay adetim gecikti ve test yaptım bu sabah test başta ikinci çizgi silikti sonra çizgi tamamen kayboldu iki test daha yaptığımda hafif bir silik çizgi oldu sizce gebelik varmı
Ve bunu nasıl netleştirebilirim çnkü çok fazla sağlık sorunum var hemen inanıp hayal kırıklığı yaşamak da istemem

Selamlar hayatım gebelik testini doğru yaptığını düşünüyorum testi yaptığın ve aradan geçen süre çok önemli eğer testi yaptıktan beş 10 dakika içerisinde bu ikinci çizgi silik çıkma olayını alıyorsan Hamilesin demektir yarın Sabah idrarla bir kez daha dener misin lütfen ama ben hamile olduğunu düşünüyorum tabii ki dakika olayı çok önemli

Merhaba korunmasız ilişkiden 15 gün sonra polikistik over olduğum için adet söktürücü ile 5 nisan da adet gördüm fakat kanama çok az oldu dün kan testim beta hcg <2.0 çıktı ilişkinin üzerinden 15 gün geçti çocuk istiyoruz ama hamilelik var mıdır üstüne görmüş olabilir miyim

Selamlar hayatım. Hamilelikte üstüne görme olayı biraz karışık ve çok mümkün olmayan bir durum. Ama olmaz mı ? Tabiki olur lütfen aşağıdaki bağlantıyı incele .

Bu arada testinin sonucu yüzde yüzdür hamileliğin yok. Üstüne görme olmuş olsa bile beta hcg değerlerin mutlaka sonuç verirdi hayatım bilgin olsun.

Teşekkür ederim. Beta hcg değerim hiç mi yükselmez bir iki hafta sonra tekrar test yaptırmalı mıyım 0 çıkmadı diye bir ümit heveslenmiştim

Bugün 37. Günüm adetim 7 gün gecikti normalde adrt söktürücüyle adet oluyordum ama bu ay kullanmadım. Beta hcg değerim <2.0 dı bir ay önce. yükselmiş olabilir mi bu sürede