allahım dualarını kabul etsin inş canım bak büyücek senin yaramaz zamanla inşalah sağlıklı doğar ben hala şafaka sayıyom 4 bugün gidip erken gebelik testi alasım var ...
arkadaşlar benim adetime 9 gün var ama 2 - 3 gündür küçük tuvaletim birdenbire geliyor ve tuvalete zor yetişiyorum. sık sık tuvalete gitmiyorm ama bu da böyle olunca acaba belirti olabilir mi dedim bu kadar erken olur mu?
adetim maksimum 4-6 gün sürüyor adetim 31 ekimde geldi..evet verdiğin günlerde 12...16 larda ilişkiye girdik ve korunmadık bakalım şimdi adet günümü bekliyorum eğer olmazsam doğruuuu hastaneye kan testine cevabın için çok teşekkür ederim....yaseminc
7 aylık evlıyım 2 aydan fazladır korunmuyoruz. buguün adet olmam gerekiyo herhanagi bi belirtisi yok ama sabahtır 3 kez wc ye gittim 🙂. siz yorum yapabilir misiniz. ümitlenmek istemiyorum beklı yoktur sonra hüsrana uğramaktan korkuyorum. kasıklarda inceden bi ağrım var o kadar.
7 aylık evlıyım 2 aydan fazladır korunmuyoruz. buguün adet olmam gerekiyo herhanagi bi belirtisi yok ama sabahtır 3 kez wc ye gittim 🙂. siz yorum yapabilir misiniz. ümitlenmek istemiyorum beklı yoktur sonra hüsrana uğramaktan korkuyorum. kasıklarda inceden bi ağrım var o kadar.
merhaba ben 10 kasim adet oldumm ve adetime daha13 gun var ama gogusum cok agriyoo ucuda kaslarim agriyoo sanki adet olacam gibi hamilemiyim anlamadim gitii😉)
hayırlısı olsun canım... kısmet hersey.. benim bebeğim yine öldü 🙁 kalbi durdu.. dün kürtaj oldum 🙁 böyle olmasıda ayrı bi kötü ya 🙁allah kimseye yasatmasın 🙁 şimdi araştırmaya başladılar...