Hamilelikte üstüne görme nedir nasıl anlaşılır ?

slm arkadaşlar, ben şüpheli ilişkimden 10 gün sonra kan tahlili yaptırdım negatiff çıktı tam adet günümde yaptırdım kan tahlini ertesi gün 3 adma açık kahve renkte kan geldi ve kesildi ertesş gün sabahı adet kadar yoğun olmayan kananmam oldu adetim normalde 6-7 gün sürerdi bu 4 gün sürdü. bir daha tahlil yaptırmaya çekiniyorum.yerleşme kanaması olabilir mi kanda çıkmaması normal mi gebemiyim değilmiyim delircem 🙁

ben 9 haftalıkken hamile kaldığımı tesadüf öğrendim 2 ay üstüne gördüğümden anlamdım hiç bir ilaç kullanmamıştım normal adetti ...suan 5 yaşında oldu bile oğlum ...
teyzem 9 ay üstüne gördü diğer bebeğinde de öyle doktor normal dedi

arkadaslar merhaba bende üstüne görme yasadım,daha önceki hamileliklerimde yasamamıstım ama bu hamileliğimd yasadım. adet oluyorum sandım,ağladım moralim bozuldu,ama sonra devam etmedi, ped ihtiyacı bile olmadı diyebilirm,günlük pedler yetiyordu, afedersiniz ama tuvalet kağıdına sadece 4-5 damla bi kan geliyordu,ve gelen kan sanki adet gibi değilde, normal parmağınız kesilirde kanar ya öyle bir kanamaydı, dediğim gibi bir günlük ped batmayacak kadar bir kanamam oldu,ama sonra kesildi,ben ovitrelle kullanmıstım doktor lekelenme yapabilri demişti belki ilaçtan oldu

bendede buay gebelik süphem oldu cok belirti yasadım kesın gözüyle bakıodum normal adet günümden 3 gün önce pembe lekelenme oldu 1 2 saat sonrada normal kan geldıı
2 gün yogundu 3.gün bianda kesıldı 1 gün sonra gene basladı aama cok az gelmeye basşladı suan bitti ama sürekli tansiyonum dşüyor basım dönup ellerm ayaklarım buz gbi oluyor bu pazartesı test yaptırdım kanda negatıf cıktıı geç döllenme falan olabilrmi ya hiç olmayan seler oldu buay burnum kanadı, tektaraflı kasık agrısı cektım adetken asırı tatlı isterken ilk kez buay canım ısteemedı🙁 YARDIM LÜTFENNN

canım sakın endişe etme seni cok iyi anlıyorum ama kendimzi üzmemizin bize hiçbir faydası yok. Bu ay olmazsa bir daha ki ay olur. Yeterki sağlıkla alalım bebeklerimizi. Hayırlısı olsun diye dua et. Ama seni üzmek istemem ama yoğun bi kanama gebelikle devam etmez bence, etse de iyi olmaz,belki de kimyasal gebelik geçirmiş olabilrisin, insallah bir daha ki ay mutlu haberini alırız

arkadaşlar benim adetim her ay çok düzenli olurdu fakat bu ay 5 günüm geçti ve 3 gün leke leke kahvelengi kanamam oldu sizce üstüne görmüş olabilirmiyim.

insallah ama test yapmayada korkuyorum hadi degilsem bi kez daha hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorum.

merhaba bayanlar... ben de merak ediyorum aslında hiç aklıma bile gelmemişti biraz önce adet sancısıyla doktora gittim iğne yaptırdım.işe geri döndüğümde bir arkadaş sen hamilesin deyince " yok ya değilimdir şimdi adet sancısı çekiyorum dedim" o da üstüne görmüşsündür deyince araştırma gereği duydum. olabilir miyin yani? peki adetim şuan yoğun her zamanki gibi böyle olduğu da oluyor mu acaba? şimdi doktora gitsem öğrenebilir miyim acaba?