Bitanem seda selamlar hayatım. Maile yazmışsın
🙂 Oradan hemen üste yapıştırıyorum ve cevaplandırmaya başlıyorum. Şimdi dediğim gibi bu tür durumlarda doktor karar verecek ama ne bebeğinize ne de size bir şey olacak.
Panik atak denilen şey sadece bu korkuların ortaya çıkması ile atak geçirmenizdir. Yani siz öyle hissediyorsunuz diye öyle bir şey yok. Yani ölecek miyim bebeğime ya bir şey olursa gibi bir çok olumsuz cümle kurduruyor bu hastalık size. Ama aslında bunlar yoğ
Gelelim hastane ve doğum olayına. Panik ataksın doktor ona göre aksiyon alacak. Anestezi uzmanı vs hiç birini dert etme hayatım. İzleyeceğin yol belli. Öncelikle doğum uzmanınla durumu görüşeceksin seni bir doktora yönlendirecek. Sen de bu doktor ile kaygılarını konuşacaksın. Sonrası iyilik güzellik. Doğumuna ne kadar var bilemiyorum ama bunların tamamı boş işler. Hiç bir şey olmaz !
Doktorun sana gerekli tüm açıklamaları yapacak. Sen kuracaksın da kuracaksın ama sonuç ta hiç bir şey olmayacak. Doğumunu aslanlar gibi yapıp bebişi kucağına alacak ve bize de resim atacaksın. Sakın sıkıntı yapma. Yapma demesi kolay diyorsun duyuyorum ama vallahi billahi yapma.
Doktor seni yönlendirecektir. Sakın ben huzurlu doğuma gireyim diye düşünme ne yaparlar ise yapsınlar huzursuzluk olacak. Sonuç olarak sana ve bebişine hiç bir şey ama hiç bir şey olmayacak. Yahu bir şey biliyorum da konuşuyorum. Bende paniğim atağım
Sevgiler hayatım.