Hamilelikte iri bebek ne demek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aylincsssd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

Aylincsssd

Forum Okuru
Hamilelikte iri bebek ne demek
Hamilelikte iri bebek ne demek bir sorun mu var

Merhaba

hamileliğimin 18 . haftasındaytım doktora düzenli kontrol için gidiyorum . En son gittiğimde doktor bebeğiniz iri bebek dedi biraz da başı büyük normalden dedi takip edelim dedi ya ben nasıl üzüldüm anlatamam bebeğimin normalden biraz başı büyükse bu ne anlama geliyor anlamış değilim bir sorun mu var down mı diye ağladım durdum. İri bebek ne demek başı büyük dedi bunun bir sakıncası mı var neden oluyor hamileliğim kötü mü diye düşünüp duruyorum yardımcı olur musunuz

Merhaba Aylin

Tatlım bir dur ya bir sakin ol bir şey yok herşey yolunda üzme kendini kurup durma kafanda öyle lütfen bebeğin gayet sağlıklı bir şey yok. Bu yazdıklarında ilk hamileliğimi gördüm sanki aynı şeyleri yaşadım doktor bebğinin kafası normalden biraz büyük dedi sonra iri bebek dedi ben günlerce ağladı başka doktora gittim muayene oldu detaylı ultrason filan.. Merak etme bebeğin iri bebek yani normalden biraz büyük doğacak doğal olarak iri yarı bir yakışıklı olacak kafası büyükmüş sorun değil normal bunlar üzme kendini benim bebeğim doğunca bak doktor bey çükü de büyük dedim adam kahkayı patlattı valla kuzum birşeyciği yoktur bebişin merak etme bu kadar kafana takma ama illa takıyorsan da detaylı bir ultrason için başka bir doktora giebilirsin tatlım ama takma kafana...