A
arvelesalanlar
Forum Okuru
Hamilelikte Arveles Hapı Kullanılabilir mi ? Kullandım ne yapacağım ?
Meleklerim her kese iyi günler dilerim ben bugün yaptırdığım kandan gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim ama iki üç gündür baş ağrısından dolayı bu hapı kullanıyorum. ama hamile olduğumu şimdi öğrendim bir yerde okudum kullanılmaz arveles hamileyken diyor bebeğe bir zararı olur mu bilemedim ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz teşekkür ediyorum.
Kızlar Hamileymişim Hamilelikte arveles hapı kullanılır mı hamileyken arveles kullandım
Meleklerim her kese iyi günler dilerim ben bugün yaptırdığım kandan gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim ama iki üç gündür baş ağrısından dolayı bu hapı kullanıyorum. ama hamile olduğumu şimdi öğrendim bir yerde okudum kullanılmaz arveles hamileyken diyor bebeğe bir zararı olur mu bilemedim ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz teşekkür ediyorum.
Bebeğini emziren anne arveles kullanabilir mi ?
Bebeğini emziren kadınlar arveles kullanabilir mi ? Kızlar herkese selamlar acayip bir baş ağrısı çekiyorum. Bende ne zaman yağmur yağacak gibi olsa kas ağrılarım artıyor ayaklarım da ağrıyor. 4 aylık bebeğim var bebeğimi emziriyorum emziren bir anneyim. Acaba bebek emziren anneler arveles hapı...
www.meleklermekani.com