M
Mlkkk
Forum Okuru
Hamilelik karından ultrasonda belli olur muydu?
Merhaba, 20 şubatta nişanlımla yakınlaşmam oldu. Vajinama herhangi bir giriş olmadı ya da üstüne de boşalmadı ancak ben yinede tereddütte kaldım. Zevk suyu ya da sperm vs. gitmiş midir diye. İlişkiden 1 hafta sonra adet oldum beklediğim günde 2. ve 3 adetim de sorunsuz beklediğim günlerde oldu şuan 3. adetimi görüyorum. Ancak sol göğsümde her zamankinden fazla şişme hissettim 2. adetime yakınken. Daha sonra indi ancak 3. adetim de yine fazla şişti gibi geldi. Bu süreçte sürekli idrar testi yaptım farklı markalardan hep tek çizgi çıktı. İlişkiden 40 gün sonra doktora gittim rahim ve yumurtalıkların normal dedi karın ağrılarım için dahiliyeye gitmemi söyledi. Ancak dahiliyede de bir şey çıkmadı. Alt karnımda ağrı ve yanma devam etti. Reglimin 2. günü ilişkiden 8 hafta sonra tekrar doktora gittim karından ultrasonla baktı yine bir sorun yok rahmin normal dedi. Gebelik olsa gözükürdü değil mi? 20'ye yakın idrar testi yapmışımdır hepsi negatif. Yine de içim rahat etmiyor 🙁 Sizce gebelik var mıdır?