merhabalar benim adetim 6 gündür geçiyor 8 aylık evliyim ağrım sancım yok sadece bel ağrım var,gögüslerimde büyüme ağrı ve damarlarım belirgin 26 günde bir adet olurum bu ayın 24 de adet olmam gerekirdi olmadım,sadece 22 de 4 gün çok hafif açık kahve lekelenmem oldu test yapmaya cesaret edemedim henüz
merhabalar benim adetim 6 gündür geçiyor 8 aylık evliyim ağrım sancım yok sadece bel ağrım var,gögüslerimde büyüme ağrı ve damarlarım belirgin 26 günde bir adet olurum bu ayın 24 de adet olmam gerekirdi olmadım,sadece 22 de 4 gün çok hafif açık kahve lekelenmem oldu test yapmaya cesaret edemedim henüz
Adetinize 10 gün var şu anki test sonucunu dikkate almayın. Adetinizde gecikme olursa tekrar hcg testi yapın..8 ve üstü değerler gebelik olarak değerlendiriliyor
Adetinize 10 gün var şu anki test sonucunu dikkate almayın. Adetinizde gecikme olursa tekrar hcg testi yapın..8 ve üstü değerler gebelik olarak değerlendiriliyor
Yararlı bilgiler için teşekkür ediyorum benimde adetim tam 5 gün geçti hamilelik testini yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı acaba net olarak hamile olduğumu nasıl anlayacağım ne tavsiye ediyorsunuz beklemem mi gerekiyor bana cevap verirmisiniz lütfen ?
Selamlar yapacağınız tek şey şu, yarın ilk mesai başladığında beta hcg testi yaparak kesin hamile olup olmadığınızı anlayabilirsiniz. Tabiki kesin hamilelik var çizikte çıksa bu hamilelik demektir ama dediğimiz gibi kandan gebelik testi yaptırın lütfen olur mu ?
Merhaba, gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak değerlendiriliyor ancak evde yapılan gebelik testleri bazı koşullardan dolayı hatalı sonuç verebiliyor. Durumunuz hakkın da net bilgi edinmek için yarın hcg testi yapın ve sonuca göre hekime görünün.