Hamilelik Belirtileri İlişkiden Kaç Gün Sonra Belli Olur ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Agustosun 16sinda adet oldum. Her zamankinden uzun surdu ve kanamam biraz duzensizdi. Yumurtlama donemim olan 27 agustista iliskiye girdik esimle. Ustunden 4 gun gecti bir sonraki adetime 10 gun var suan ama gece cok az kanamam oldu. Simdi ise adet oldugum ilk gun gibi agrili orta sekilde bir kanamam var. Su aralar stres yorgunluk yasadim acaba ondan dolayi erken hasta mi oluyorum yoksa farkli bir durum mu vardir. Benzeri bir sey yasayan var mi acaba ?

Merhaba

Ara kanamaların bir çok nedeni vardır. (rahim kaynaklı sorunlar,yara,kist,miyom vs..) Jinekoloğa görünüp muayene olmanızı öneriyorum.

Merhabalar Rabbim isteyen herkese nasip etsin.benim de bat a on uç günüm var.ikinci gebeligim olacak nadipse.bakalım herşeyin hayırlısı.

3 gün önce ilişkiye girdim eşimle ve yumurtlama gunumdu şimdi baş dönmesi ve kaşık ağrısı var çok birazda mide bulantısı acaba hamilemiyim

adetimi 5 gün geçti normalde hiç şaşmazdı eczane satılan gebelik testlerden aldım negatif çıkıyor aldacton hormon hapı kullanıyorum hormonları etkiliyormuş birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptıracağım.

Adetim duzensiz ama bugun 3 tane test yaptim ikinci cizgiler cok kirmizi olmasada belirgin pembe idi
Arada da hafif damla damla kanamam geliyor
Sizce ultrasona girip dha net baktirmali miyim ??

Merhabalar bu yeni yılın sabahı böyle birşey yaptım kaç gün sonra belli olur acaba bir bilgisi olan varmı

Merhaba kızlar 5 aylık evliyim benim adetime 1 hafta var ama yaklaşık 3 haftadır kasıklarımda ağrı ve çok nadir mide bulantısı oluyor. Aşırı halsizlik ve sürekli bir uyuma isteği oluyor. Üstelik aşırı dercede şişkinlik oluyor sürekli karnımdan sesler geliyor yani midemde ve karnımda gaz oluyor ve kendimi çok tuhaf hissediyorum sizce hamile olabilirmiyim ve ya test yapsam şuan çıkar mı böyle olan varmıydı yardım lütfennnn :KK43🙁(