doğum kontrol hapım bitti adet olmadım adet olduğum halde hamile olabilirmiyim adetim bitti tekrar başladı düzenli görüyorum hamile olabilirmiyim gördüğüm halde
Merhaba meleklerim. Ben bu ayın başında ilk kez doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Her gün aldım ama gece almaya başlamıştım ve 4-5 kere gece ilacı almayı unutup ertesi sabah aldım.Bu ay içinde de sürekli grip olduğum için aslında doğru düzgün ilişkiye de girmedik.(3 ya da 4 kez 😕 )
Doğum kontrol hapım dün bitti ve içimi bir korku kapladı. Hala adet olmadım aslında ilk kez kullandığım için ne zaman adet olunur onu da bilemiyorum.😕
Yaa Rabbimden gelene bişey diyemem tabi ki ama açıkçası bebek istemiyorum şu an. Çünkü önümde aşmam gereken bi çok engel var. Daha erken olduğu için test de yapamıyorum.
Sizce hem hap kullanıp hem de bu kadar az ilişkiyle hamile kalmış olabilir miyim. 😕 Offf kafam o kadar karışık ki umarım olmamıştır öyle bişey.
Bir de daha önce düşük yaptığım için ve baya kötü bi düşük yaşadığım için açıkçası hamilelik beni korkutuyor.
Bu konuda fikriniz varsa lütfen yazın meleklerim çünkü 2 gündür psikolojim alt üst oldu ne zormuş beklemek.Allah bekleyen herkese sabır versin...
Sevgilerimle...