Kızlar merhaba eşimle 5 gün boyunca korumasız ilişkiye girdik ve sürekli karnım agrıyodu o günden 1 hafta sonra ve 12 gün sonra test yaptım negatifti
Dün de pembe kanama peçete geldi bugünde aynı peçeteye ama biraz da köyü ve belim karnım agryo test yine yaptım negatifti geçen ay 12 si adet günümdü sizece adet kanamasımı ne yapmalıyım
Merhaba, ilerleyen saatlerde adet olup olmayacağınızı anlarsınız. Şayet kanama gerçekleşmez ise 2 gün sonra hcg testi yapın. Evde yapılan gebelik testleri geç döllenme gibi durumlarda hcg yi algılayamayabilir.
Adet kanamam oldu ama adet kanaması olduktan sonra hamile olma olasılık yok degilmi
M beden ci olmuşum ve karın ve kasık kısmında stres kaynaklımıdır baş ağrısı ve mide yamanda oluyor adet olunca kesinlikle gebelik yoktur degilmi
Merhaba ben klomen kullandim gunde 2 tane olarak 5 gun kullandim ilacin bittigi gunden 1 gun sonra yumurtam catladi yumurta catlama gunu ve diger gun sanci seklinde kasik agrim vardi ama yumurtam catlayali 1 hafta oldu 2 gundur de belim agriyor karnim agriyor bu agrilarin uzun sürmesi normal mi hamilelik gerçekleşiyor olabilir mi lutfen yanit verin merak ediyorum
Merhaba, evet septomların uzun sürmesi normal fakat bu durumdan yola çıkarak gebesiniz veya gebe değilsiniz diyemeyiz. Size önerilen tarihte test yaparak gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
Merhaba, evet septomların uzun sürmesi normal fakat bu durumdan yola çıkarak gebesiniz veya gebe değilsiniz diyemeyiz. Size önerilen tarihte test yaparak gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.