Hamile miyim İdrarda Gebelik Testi Ne Zaman Belli Olur Diyenler Buraya

En son mens tarihiniz nedir ?

Kaç yaşındaydıniz nasıl aldirdiniz yanlış anlamayın kastım bidaha çocuk olup ilmama durumu

Merhabalar son adet tarihim 6 haziran ve hala adet olmadım iki gündür idrarda gebelik testi yapıyorum ama negatif çıkıyor normalde hamilelik olsaydı bu dönemde pozitif çıkması gerekirdi değil mi ?

Adet gecikmelerinin sadece gebelik kaynaklı olmadığını benzer sorular da hep belirtiyoruz. Gecikme sonrası yaptığınız test sonuçları negatif çıkmış. Bu sonuca göre hamile olmadığınızı belirtelim. Bir çok durum adet gecikmesine neden olabilir , bu nedenle bir kadın doğum uzmanına görünmenizde fayda vardır.

Teşekkür ederim 🙂

3ay önce ilişkiye girdim kaç defadır hamilelik testi yapıyorum negatif olsaydı çıkardı değil mi

Merhaba. Ben iliskideb sonra. Adet oldum ama çok korkuyorum üstüne görme olduysa diye ilişkiden 43 gün sonra yani tam 6 hafta sonra idrar testi negatif. Sonuç kesin mıdır yardım edin

Merhabalar biz e?imle 10 ayd?r evliyiz ve 2 ayd?r korunmay? b?rakt?k yumurtlama gününü ö?rendim ilk ay denedik fakat olmad? ikinci ay folikasite ba?lad?m yine denedik fakat bu ay mide bulant?s? karpuz istedi cok yorgunluk vardi iliskiden 6 gun sonra test yaptim negatif cikti ili?kiye gireli 10 gun oldu ve adet dönemine denk geldi adet oldum oldu?undan fazla kanamam 4 uncu günün adetin 6 gun sürüyor normalde ama hala ilk günkü gibi ?l?k ?l?k a?r?m var ve kanamam azalmad? hamile olma var midir çok istiyorum ne yapmam laz?m