Hamile kalmayı kolaylaştıran bilgiler

haklısın cnm 🙁

Lalezar valla Allahın izniyle bizler bu moralle doğuracaz 🙂 Allah emeklerimi boşa çıkarmasın amin:bebeğim:

Aminnnnnnnnnnnnn 🙂
Canım ben demiştimya gögüslerim çok acıyor diye, dün eve gidince bir ovülasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı yaaaaaa ama adetime de az kaldı nasıl iş oldu bu yahuuuu 😕😕😕

Cnm göstermiş olduğun itina için çok tşk ederim hemen silmişsin msjı çok incesin .
Takmıyoruz artık bizde cnm herşeyin hayırlısı olur inş.Duaların kabul olcak sen bizlere dua ettin en güzlini yüce ALLAH sanada nasip etcek inş🙂🙂

Canım olabilir ovülasyonun geç başlamıştır sen ümidini kırma adetine az kalmış dahi olsa çalışmaları bırakma😀 bellimi olur hiç beklemediğin bir anda bebişin gelebilir.Ben bu gün kaplıcaya gitçektim eşyalarımıda hazırladım son dakka vazgeçtim kaplıca suyu iyi gelir diyorlar benim kanallar tıkalı ya😕 komşum kızdı hava soğuk şifa yerine hastalık kapçan dediler şimdi kaplıca yerine gezmeye gidiom😀

Canım ne demek bebeğim
en iyisini yapıyosun sanki üzülürsen olcakmı yok oluruna bırakmak gerekiyor..Dua ediyorum canım: hepimiz için inşallah ve hayırlısıyla diyelim:bebeğim: