Hamile kalmak istiyorum yardım edin melekler
Merhaba 5 aylık evliyim eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz bunun için doktora gittim önce rahim duvarı kalın denildi ama hamilelik için sıkıntı olunmaz dediler ve yumurtaligim güçlü olsun diye folik asit verildi buda ise yaramadi bir ay sonra doktora gittim adet duzensizligi var denilip duphlaston verildi acaba duphlaston ile hamile kalabilir miyim yardımcı olur musunuz ???
KOLAY HAMİLE KALMAK İSTİYORUM Hamilelik için neler yaptınız kadınlar ?
Merhaba 5 aylık evliyim eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz bunun için doktora gittim önce rahim duvarı kalın denildi ama hamilelik için sıkıntı olunmaz dediler ve yumurtaligim güçlü olsun diye folik asit verildi buda ise yaramadi bir ay sonra doktora gittim adet duzensizligi var denilip duphlaston verildi acaba duphlaston ile hamile kalabilir miyim yardımcı olur musunuz ???
Hamile kalabilmek için dualar...
hamile kalabilmek için dua hamile kalabilmek için dualar Sevgili melekler, bir gün anne olmak her kadının hayalidir.Fakat bebek öyle biz istediğimiz anda gelmiyor.:uhu:Bende bebek isteyen bir kadınım ve Rabbime güvenip O'na sığındım.Ettiğim duaları anne olmak isteyenler için paylaşıyorum...
www.meleklermekani.com
Hamile kalmak isteyenlere tavsiyeler
Kolay hamile kalmak için tavsiyeler Hamileliği kolaylaştıracak yiyecekler yenilmemesi gereken yiyecekler İdeal kiloya gelmek ve bunu sabit tutmak önemli. Beslenme, gebeliğin oluşması ve devam etmesini etkiler. Bu yüzden, dengeli bir diyetin yanı sıra, normal kilonun korunması için kalori alımı...
www.meleklermekani.com