Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kızlar bugün aşılamamın 10. Günü ikinci çizgi çok silik bi şekilde ama hemen belirdiiii test günüme daha 5 gün var çok heyecanlandımmm.

ezgi yanlışmı görüyom kız aaaaaaay ne güzel bi haber allah nazarlardan saklasın hadi hayırlısı netleşince yaz

- - - Updated - - -

evet canım bu ay aşılama yaptırdık inşallah canım ya inşallah kan testi günüm bi gelseydi.

TEST GÜNÜN NE ZAMAN

ezgi yanlışmı görüyom kız aaaaaaay ne güzel bi haber allah nazarlardan saklasın hadi hayırlısı netleşince yaz

- - - Updated - - -

TEST GÜNÜN NE ZAMAN
test günüm cumartesi canım ben dayanamayıp evde yaptım dün ikinci çizgi hemen belirdi ama çook açık pembe ama bugün yaptım daha silik bi şekilde çıktı acaba diyorum çatlatma iğnesinin etkisindenmiydiki gitgide azalıyomuki yaaa 🙁 bugün ikinci çizgiyi daha silik görünce çok moralim bozuldu.

- - - Updated - - -

ayy ezgii inşallah cnm artık vakti gelmiştir yaaa
inşallah canım inşallah ikinci çizgiyi görüpte hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.

yok canım endişelenme o hormonlardan gün gectikçe netleşecek

yok canım endişelenme o hormonlardan gün gectikçe netleşecek
ya bilmiyorum canım ya araştırdım çoğunun öyle olmuş çatlatma iğnesinin etkisiyle ikinci çizgi görülebiliyomuş sonra kayboluyomuş benimde düne göre daha silik çıkınca moralim bozuldu dün çok umutlanmıştım.Allahım inşallah bebişim saklanıyodur benimledir.

esgiii ay cnm yaaa çok heyecanlandımm...10.günden sonra çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor diye biliyorum.ben aşılama yaptırdığımda öyle olmamıştı hep hergün tek çizgiydii en zından sende umut varr..hayırlısı olsun yinede cnmm.bende adet olmayı bekliyorum olunca aşılama yapılcak banada 2.aşılama ama benim

canım sağol ikinci gün ilkine göre dahada silikleşince test ona moralim bozuldu normalinda daha koyu çıkması lazım anlayamadım bakalım bekliyorum.canım çoğunlukla 2. aşılama tutuyo biliyosun hadi inşallah tutar aşılaman kavuşursun biran önce bebişine.