Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ben hikayemi şöyle anlatayım daha önce düşükler
yaşadım ve dış gebelik geçirdim maalesef tam artık bitti olmuyor dedim uzun zaman sonra mucize oldu ben en son 19 eylülde regli oldum gecikince doktora gittim ayın 31.de beta hcg 65.3 çıktı doktor daha çok küçük 2 hafta sonra gel dedi bu çarşamba kısmetse kontrolüm var şimdi arkadaşlar sizce çarşamba günü kese veya bebek gözükürmü normalmi değerim???

Kızlar ben 2 damladan başka adet olmadım ve test yapıyorum negatif hiçbişey anlamadım üzerine görsem testler negatif cıkmaz napcam bilmiyorum adet düzensizliğimi başladı şimdide

canım gözükür hatta kalp atışlarını bile duyarsın ben oğlumunkini 9 haftalık gitmiştim hem keseyi görmüştüm hemde kalp atışlarını ilk önce 5 haftalıkken gitmiştim kese görünmüyordu ilerki haftalarda herşey yolunda gider hiç merak etme

selametcim geçmiş olsun ve allah bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın umarım en kısa zamanda sana sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçirmeyi ve sağlıklı salih bir evlat sahibi olmayı nsaip eder rabbim... seni tekrar görmek burda çok güzel umarım bize müjdelerle gelirsin hep canım allah yardımcın olsun...

canım bhoş geldin aramıza... normal bir gebelikse değerin normal artıyorsa keseyi görürsün kalp atışını görme ihtimalinde yüksek ama kalp atışını görmesende bir kaç gün içinde görünür hale gelir... haa bu arada ben karından bakılan ultrason için yorum yaptım eğer endovajinal bakarsa büyük ihtimal kalp atışını da görürüsün canım...

aramıza hoş geldin...

- - - Updated - - -

Kızlar yarın dr gidecem sizleri bilgilendirirm görüşürüs öptüm hepinizi
canım biz habersiz koyma inşeallah bebiş gelmiştir 🙂

çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin canım..senden haber bekliyorum inşeallah düşmüş değerler