slm kızlar ben 37+3 günlük oldum dün dr gittim kontrole herşey çok güzel bebeğimin kilosu 3.100 gram çok ii mşlh yanlız tek sorunumuz kafası yukarda poposu aşşağıda 1 hafta içinde inmezse sezaryan dediler hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun kızım sağlıklı doğsun da gerisi boş görüşürüz kızlar kib ...[/QUOTE
canım 3100 diyosa o 4 kilo doğar bana sabah 3 kiloya yakın dedi kontrole gitmiştim akşam doğum sancılarım başladı doğurdum 4 kiloydu ayrıca aşagıya gelme sorun değil dediğim gibi sağlıklı kucağına almayı nasip etsin allahım
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım maşallah paşaya kocaman olmuş kilosu çok iyi annesi bu ağırlıkta doğum olan bebekler var maşallah küçük bir tosuncuk olcak her halde😀
Kızlar benden normalde akıntım olmaz akıntı içinde kahverengi akıntı geldi adetime daha 7 gün var acele edip test bile yaptım ama bişey yok acaba adetimmi aşaığa geldi acele ediyorum bi hafta daha beklemeye
slm canım ben yeni uye oldum ben de bebiş istiyorum ovulasyon testini denedin mı işe yariyorsa bende almayı duşunuyorum allah bir an once sğlıklı bebişler nasıp etsın hepimize 🙂