AYŞEDEN Hamiş Melek 2 Ekim 2012 #7.554 esmayim' Alıntı: bu sayfa bilgi paylaşım formundan çok sohbet sayfasına dönüşmüş.karşılıklı sohbetlerde msn kullanın daha kolay:? Genişletmek için tıkla ... tamamda esmacım sadece dr gittiklerimizide yazamayızya azıcıkta sohpet olacak tanıcaz birbirimizi zaten bebek için ne yaptıklarımızı ve dua ettiklerimizi yazmakla geciyoo canım daha özelleri mesaj ile hallediyoruz özelden
esmayim' Alıntı: bu sayfa bilgi paylaşım formundan çok sohbet sayfasına dönüşmüş.karşılıklı sohbetlerde msn kullanın daha kolay:? Genişletmek için tıkla ... tamamda esmacım sadece dr gittiklerimizide yazamayızya azıcıkta sohpet olacak tanıcaz birbirimizi zaten bebek için ne yaptıklarımızı ve dua ettiklerimizi yazmakla geciyoo canım daha özelleri mesaj ile hallediyoruz özelden
a.özlem Daimi Üye Üye 2 Ekim 2012 #7.555 esmayim' Alıntı: bu sayfa bilgi paylaşım formundan çok sohbet sayfasına dönüşmüş.karşılıklı sohbetlerde msn kullanın daha kolay:? Genişletmek için tıkla ... hayır da sizene yaniiiii
esmayim' Alıntı: bu sayfa bilgi paylaşım formundan çok sohbet sayfasına dönüşmüş.karşılıklı sohbetlerde msn kullanın daha kolay:? Genişletmek için tıkla ... hayır da sizene yaniiiii
gonca 16 Daimi Üye Üye 2 Ekim 2012 #7.556 a.özlem' Alıntı: hayır da sizene yaniiiii Genişletmek için tıkla ... sanırım esmayim bu topiğin sahibi 😀
a.özlem' Alıntı: hayır da sizene yaniiiii Genişletmek için tıkla ... sanırım esmayim bu topiğin sahibi 😀
nimi Üye Üye 2 Ekim 2012 #7.557 AYŞEDEN' Alıntı: dr gittinmi canım ön kontrol yaptır sonra bekle derim canım nasılsa hamile kalacaksın ama neden erken olmasın ön kontrolde merak ettim işte alttan bakıyomu die canım Genişletmek için tıkla ...
AYŞEDEN' Alıntı: dr gittinmi canım ön kontrol yaptır sonra bekle derim canım nasılsa hamile kalacaksın ama neden erken olmasın ön kontrolde merak ettim işte alttan bakıyomu die canım Genişletmek için tıkla ...
E esra2012 Aktif Üye Üye 2 Ekim 2012 #7.558 canlar bende yarın tüp bebeğe başlıyorum bu ay sonunda herşey belli olacak bakalım neler olacak herkesin dualarına ihtiyacım var
canlar bende yarın tüp bebeğe başlıyorum bu ay sonunda herşey belli olacak bakalım neler olacak herkesin dualarına ihtiyacım var
tatlı bela Yeni Üye Üye 2 Ekim 2012 #7.559 esra2012' Alıntı: canlar bende yarın tüp bebeğe başlıyorum bu ay sonunda herşey belli olacak bakalım neler olacak herkesin dualarına ihtiyacım var Genişletmek için tıkla ... canım inş hayırlısı olur rabbim gönlüne göre versin bize inş güzel haber verirsin burdan dualarım seninle bitanem
esra2012' Alıntı: canlar bende yarın tüp bebeğe başlıyorum bu ay sonunda herşey belli olacak bakalım neler olacak herkesin dualarına ihtiyacım var Genişletmek için tıkla ... canım inş hayırlısı olur rabbim gönlüne göre versin bize inş güzel haber verirsin burdan dualarım seninle bitanem