AYŞEDEN Hamiş Melek 2 Ekim 2012 #7.541 nimi' Alıntı: canım 1 senelik evliyiz 3 aydır korunmuyoruz stres oldum aklımda sürekli bi sorun mu var düşencelerinden kurtulamıyorum ya 🙁 Genişletmek için tıkla ... dr gittinmi canım ön kontrol yaptır sonra bekle derim canım nasılsa hamile kalacaksın ama neden erken olmasın - - - Updated - - - yasmin nil' Alıntı: 33 haftalık oldum laviş teyze:salıncak: Genişletmek için tıkla ... ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM - - - Updated - - - İSTİYORUZZ
nimi' Alıntı: canım 1 senelik evliyiz 3 aydır korunmuyoruz stres oldum aklımda sürekli bi sorun mu var düşencelerinden kurtulamıyorum ya 🙁 Genişletmek için tıkla ... dr gittinmi canım ön kontrol yaptır sonra bekle derim canım nasılsa hamile kalacaksın ama neden erken olmasın - - - Updated - - - yasmin nil' Alıntı: 33 haftalık oldum laviş teyze:salıncak: Genişletmek için tıkla ... ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM - - - Updated - - - İSTİYORUZZ
AYŞEDEN Hamiş Melek 2 Ekim 2012 #7.543 Bensude nazarlık tak bu ne hız maşallah kız sen hemen hamile kalırsın hııı
B bensude Yeni Üye Üye 2 Ekim 2012 #7.546 ayy kız bugün ağzından bal damlıo maşallahh allah sanada nasip etsin o günleri
E esmayim Yeni Üye Üye 2 Ekim 2012 #7.548 bu sayfa bilgi paylaşım formundan çok sohbet sayfasına dönüşmüş.karşılıklı sohbetlerde msn kullanın daha kolay:?
bu sayfa bilgi paylaşım formundan çok sohbet sayfasına dönüşmüş.karşılıklı sohbetlerde msn kullanın daha kolay:?
yasmin nil Aktif Üye Üye 2 Ekim 2012 #7.550 ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM - - - Updated - - - İSTİYORUZZ[/QUOTE]amin cnm inş çok saol...
ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM - - - Updated - - - İSTİYORUZZ[/QUOTE]amin cnm inş çok saol...