tatlı bela Yeni Üye Üye 20 Eylül 2012 #7.351 AYŞEDEN' Alıntı: Günaydın melekler nasılsınız ben cok iyiyim bugün oğlumla iş yerine geldik calışıyoruz işte Genişletmek için tıkla ... maşallah canım size ne güzel ana oğul takılıyosunuz ohh rabbim mutlıluğunuzu bozmasın canım inş
AYŞEDEN' Alıntı: Günaydın melekler nasılsınız ben cok iyiyim bugün oğlumla iş yerine geldik calışıyoruz işte Genişletmek için tıkla ... maşallah canım size ne güzel ana oğul takılıyosunuz ohh rabbim mutlıluğunuzu bozmasın canım inş
AYŞEDEN Hamiş Melek 20 Eylül 2012 #7.352 Amin canım inşallah sizde oğullarınızla kızlarınızla dolaşırsınız
tatlı bela Yeni Üye Üye 20 Eylül 2012 #7.353 AYŞEDEN' Alıntı: Amin canım inşallah sizde oğullarınızla kızlarınızla dolaşırsınız Genişletmek için tıkla ... amin canım inş
AYŞEDEN' Alıntı: Amin canım inşallah sizde oğullarınızla kızlarınızla dolaşırsınız Genişletmek için tıkla ... amin canım inş
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 20 Eylül 2012 #7.354 AYŞEDEN' Alıntı: Günaydın melekler nasılsınız ben cok iyiyim bugün oğlumla iş yerine geldik calışıyoruz işte Genişletmek için tıkla ... ohh ne güzel şimdiden alışsın çalışmaya evin erkeği olacak nede olsa ilerde 🙂
AYŞEDEN' Alıntı: Günaydın melekler nasılsınız ben cok iyiyim bugün oğlumla iş yerine geldik calışıyoruz işte Genişletmek için tıkla ... ohh ne güzel şimdiden alışsın çalışmaya evin erkeği olacak nede olsa ilerde 🙂
kıvırcık güzel Hamiş Melek 20 Eylül 2012 #7.355 iyi geceler kızlar ben oğlusumla masallah çok iyiyim... 🙂
esgiii Daimi Üye Üye 21 Eylül 2012 #7.356 AYŞEDEN' Alıntı: Ablamla bir araya gelsek konu yemekse birden bebeğe dönüşüyoo sonra konu erkekse bir bakıyorum yine bebeğe dönüşüyooo ablam sonunda dediki aynın 30 türküsü varmış 29 u armut üzerine şimdi bizde öyle derdimiz bebek ken başka konu konuşamaz olduk Genişletmek için tıkla ... süpermiş aynı bende öyle diyorum artık millet benden sıkılcak 😀
AYŞEDEN' Alıntı: Ablamla bir araya gelsek konu yemekse birden bebeğe dönüşüyoo sonra konu erkekse bir bakıyorum yine bebeğe dönüşüyooo ablam sonunda dediki aynın 30 türküsü varmış 29 u armut üzerine şimdi bizde öyle derdimiz bebek ken başka konu konuşamaz olduk Genişletmek için tıkla ... süpermiş aynı bende öyle diyorum artık millet benden sıkılcak 😀
esgiii Daimi Üye Üye 21 Eylül 2012 #7.357 kızlar yarın doktora gidiyorum test yapılcak dua edin benim için hayırlı ve mutlu haberlerle bebeğimin müjdesini verebiliyim çok heyecanlıyım.
kızlar yarın doktora gidiyorum test yapılcak dua edin benim için hayırlı ve mutlu haberlerle bebeğimin müjdesini verebiliyim çok heyecanlıyım.
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 21 Eylül 2012 #7.358 esgiii' Alıntı: kızlar yarın doktora gidiyorum test yapılcak dua edin benim için hayırlı ve mutlu haberlerle bebeğimin müjdesini verebiliyim çok heyecanlıyım. Genişletmek için tıkla ... esgicim dualarım seninle cnm inşallah Allah gönlüne göre versin inşş güzel haberler gelirsin hadi bakalım yerin hazır listede 🙂
esgiii' Alıntı: kızlar yarın doktora gidiyorum test yapılcak dua edin benim için hayırlı ve mutlu haberlerle bebeğimin müjdesini verebiliyim çok heyecanlıyım. Genişletmek için tıkla ... esgicim dualarım seninle cnm inşallah Allah gönlüne göre versin inşş güzel haberler gelirsin hadi bakalım yerin hazır listede 🙂
AYŞEDEN Hamiş Melek 21 Eylül 2012 #7.359 esgiii' Alıntı: kızlar yarın doktora gidiyorum test yapılcak dua edin benim için hayırlı ve mutlu haberlerle bebeğimin müjdesini verebiliyim çok heyecanlıyım. Genişletmek için tıkla ... herhalde bu haberi en cok bekleyenlerden biride benim canım amin inşallah hayırlısıyla dön müjdemizi ver
esgiii' Alıntı: kızlar yarın doktora gidiyorum test yapılcak dua edin benim için hayırlı ve mutlu haberlerle bebeğimin müjdesini verebiliyim çok heyecanlıyım. Genişletmek için tıkla ... herhalde bu haberi en cok bekleyenlerden biride benim canım amin inşallah hayırlısıyla dön müjdemizi ver
AYŞEDEN Hamiş Melek 21 Eylül 2012 #7.360 kıvırcık güzel' Alıntı: iyi geceler kızlar ben oğlusumla masallah çok iyiyim... 🙂 Genişletmek için tıkla ... canım allah kucağına almayı nasip etsin maşallah
kıvırcık güzel' Alıntı: iyi geceler kızlar ben oğlusumla masallah çok iyiyim... 🙂 Genişletmek için tıkla ... canım allah kucağına almayı nasip etsin maşallah