Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

canım seninkilerde başka bi alemmişçocuk yapmazsan misafirsinde ne demek ya nekadar cahil insanlar allahım akıl versin bu insanlara demekki çocuğun olmasa baba evine geri gönderceklerdi
bu insanlar sopalık ya

halt etmişler onların boş konuşmaları 5 yıl hiç bitmedi ama eşimle konuşmadıkları için dolayısıyle bende kurtulmuş oldum onlardan cahiliklerinden cok boş dedikoduları yüzünden evlerine gitmek istemiyordum gitsem mutlaka birinin günahını alacaktım yani illa şükür ne gidiyorum nede boş konuşup insanların günahına giriyorum ama gördüğüm yerde selam verip hatır soruyorum o kadar

Kızlar ben c tesi akşam adet oldum leke şeklinde dün cok azdı bugün hiç yok böyle adet alurmu ya kist olacak diye korkuyorum dr gitsemmi acaba belki söktürücü verir

benmde bazen leke şeklnde geliyor adetim hatta bir ay öyle leke şeklinde oluyorum acaba kistmi var demek bu yaaa 😕

- - - Updated - - -

günaydın canlarım valla ben daha adet olamadım ağrılarım var ama gelemedi bi türlü neyse bişi olduğundan değilde zaten gecikir benim her zaman öyle

ah canııım nedir bu bekleyişlerimiz belimden aşşa tarafı düşünerek yaşıyorum bir yıldır
yok yumurtalarım çatladımı yok kist mi oldu yok leke mi geldi kimyasal gebelikmi geçirdim rahim filmi zormu..... daha birsürü şey Allah yardımcımız olsun en kısa zamanda bebeklerimize kavuşalım artık hayatımda herşeyi bu düşüncelere göre yaşıyorum.

aynen cnm yaaa hayırlısı artık bakalım Allah gönlümüze göre versin