Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

amann asicim koca karı lafları afedersin de konuşur dururlar sen takma ALlah ne zaman yazmışsa o zaman olacak tabiiki ama sen ne güzel memleket havası almışsın ama hakikaten bende eşim olmadan bi yere gidemem ayrı kalamam yani ben nereye o oraya

Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin.asicim napcan hepimizde aynı her gören bebek yokmu diye sormaya başlıyo.ama işte onlarıda maruz görmek lazım bilmiyolarki ne uğraşlar verdiğimizi🙂sanıyolarki biz erteliyoruz.inşallah hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kavuşalım artık.

Kızlar ben c tesi akşam adet oldum leke şeklinde dün cok azdı bugün hiç yok böyle adet alurmu ya kist olacak diye korkuyorum dr gitsemmi acaba belki söktürücü verir

Kızlar bu ay eşim korunacak karar aldık bu ay istemiyorum çalışma piskolojim bozuluyo artık bebebk bebek ben ara verdim kasımdan itibaren çalışmalara devam edecem

Ezgicim 2 gün bekle gel farlutal kullanacakmışım oda 1 hafta sonra adet olurmuşum tekrar yani ilaçta kullanacağım için ekimdeki çalışmalara ara veriyorum eşim korunacak napalım kısmet

hoşgeldin canım milletin lafına bakma bak bizede okadar şey dyen oluyoki duymamazlıktan gel çünkü soruların önüne geçemezsin hiç canını sıkma boşver

canım seninkilerde başka bi alemmişçocuk yapmazsan misafirsinde ne demek ya nekadar cahil insanlar allahım akıl versin bu insanlara demekki çocuğun olmasa baba evine geri gönderceklerdi
bu insanlar sopalık ya

oyyy ne kötü laf o öyle misafirimizsin demek ama işte eski kafalar böyle ya onları da anlıyorum torun istiyorlar ama ben ne yapiim ya olmuyo işte

öyle ya aslında kızmıyorum onları da anlıyorum ama elimden gelen bişey olsa hemen torun sahibi yapmak isterdim ben onları ama kısmet olmadı işte :küstüm:

evet memleket havası iyi geldi tabi
ayy benimde ilk ve sondu hayatta bir daha gitmem eşim olmadan ya banane :hıh:

aminnnnnn canım aminnnn inşallah

hoşgeldin canım milletin lafına bakma bak bizede okadar şey dyen oluyoki duymamazlıktan gel çünkü soruların önüne geçemezsin hiç canını sıkma boşver

hoşbuldum ablamm yaa evet öyle ya sıkmak değil de ne biliyim öyle işte