doğru haklısın canım ama işte kimisi 4 gün üst üste ilişki demiş.bizimki iğneden 36 saat sonra ve sonrasındada gün aşırı dedi.ilişkinin olmayacağı gün baya ağrım vardı acaba yenimi çatladı diye baya takıldım.ama doktorunda bi bildiği vardır sanırım özellikle hergün değil dedi.inşallah Allah bu bekleyişlerimizi bebekle müjdelesin sevindirsin bizi.
Lavişim canımmmm çok teşekkürler, iyiyiz oğluşumla büyüyoruz Allaha şükür 🙂 iki haftadan daha uzun bir süre var kontrolüme nasıl sabredicem bilemiyorum.. tatlı bir heyecan oluyor kontrol öncesi..
29 Haftalık olduk, Allahım isteyen herkese hayırlısıyla tez vakitte kısmet etsin inşallah ve bizlerede hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..
sen neler yapıyorsun? iş durumlarında bir gelişme var mı??
naber canlarrr nasılsınızzz....tatlı belammm cnm çokkk geçmiş olsunn inş enkısa zamanda hamiş kalırsın sağlıkla cnmmm...iyi geçmesine çok sevindimmm...öpüyorum hepiniziiiii...buarada ben ara verdimm tedaviye kısmet artık
naber canlarrr nasılsınızzz....tatlı belammm cnm çokkk geçmiş olsunn inş enkısa zamanda hamiş kalırsın sağlıkla cnmmm...iyi geçmesine çok sevindimmm...öpüyorum hepiniziiiii...buarada ben ara verdimm tedaviye kısmet artık
Düşük yapan arkadaşlara benim ablam 5 cocuktan 1 ni kucağın alabildi her düşüğünde dr kadınlar düşük yaptığında otomatik camaşır makinasına benzer çamaşır yıkarken bir anda stop düğmesine basılırsa yıkma geri kalır ve yeni bir hamilelikte stop denilen yerden başlar ve bu hamilelikte risklidir kaldığı yerden devam edeceği için fakat bir ay veya 2 ay ara veririseniz program kendini kapatır ve kapağı açar buda yeni bir hamileliğe kapı acar bununiçin kadınlara hamilelik konusuna kafanızı takmayın denilir ve bir bakmışsınki hiç ummadığın anda hamilesin
Lavişim canımmmm çok teşekkürler, iyiyiz oğluşumla büyüyoruz Allaha şükür 🙂 iki haftadan daha uzun bir süre var kontrolüme nasıl sabredicem bilemiyorum.. tatlı bir heyecan oluyor kontrol öncesi..
29 Haftalık olduk, Allahım isteyen herkese hayırlısıyla tez vakitte kısmet etsin inşallah ve bizlerede hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..
sen neler yapıyorsun? iş durumlarında bir gelişme var mı??
ayy cnm hadi bakalım hayırlısıyla iyi haberlerini bekliyoruz..Şu yaramazı al artık kucağına kokusunu bi hisset🙂 bende bi gelişme yok henüz beklemedeyim cnm hayırlısı herşeyin tabi
Kıslar biliyosunuzki 16 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 17. hamişimiz kim olacak ????
HAMİŞLERİMİZ
Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş