canım mayıstan beri işte istiyorummm tabi ben yaşadım en azından anneliği allahım olmayan arkadaşlarıma önce versin allahımın rahmeti boldur herkese sunar hikmetini sıramı bekliyorum tabikiii
yasmin kullanıyordum bıraktım hadi 3 ay hap yüzünden kalmadımı umut ediyorum ama herhalde dr yoolları görünecek bu aydan sonra bana
slm kızlarr 1 kaç gündür pek uğramadım...umarım hepiniz iyisinizdir canlar...ben artık bebek işini erteledimmm....allah hepinizim gönlüne göre versinn canlarımmm
slm kızlarr 1 kaç gündür pek uğramadım...umarım hepiniz iyisinizdir canlar...ben artık bebek işini erteledimmm....allah hepinizim gönlüne göre versinn canlarımmm
slm kızlar bende aranıza yeni katıyorum...hamilemiyim değilmiyim süreci yalnız atlatılmıyor o yüzden bende sizinle olmak istiyorum...Allahım tüm isteyen kuluna nasip etsin inş hayırlı evlatlar
Kızlarrrrrrrrrrrr aylardır aranızda yokum ama süper bir haberle dönüş yaptım.......Bugün test yaptım ve HAMİLEYİM ( 6 gün gecikme ile)...Çok şükür Allahım'a...En önemlisi kesinlikle stres yapmayın kafaya takmayın, ben bu ay umursamamıştım..Sizleri seviyorum, Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın...
Lavişim 2 gün gecikmeyle 31 ağustosta adet oldum 🙁 yeni adet tarihimi 25 eylül olarak değiştirir misin. bu arada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum. taze hamişlerimize de Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.Darısı da bizim başımıza 🙂
Kızlar ben ilk cocuğumu 31 yaşında kucağıma aldım şu an 35 yaşındayım ve 2 nciyi bugüne kadar istemiyordum şimdi ise oğlumun kardeş beklentisi yüzünden cooook istiyorum ileri yaşım nedeni ilemi hamile kalamıyorum acaba artık kafamı kurcalamaya başladı hamile kalamamak