Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

bak ne güzel üzüldüğümüz anda bile sevincek bişey bulabiliyoruz .bu iğne konusunda çok şanslısın inş rabbim tez zamanda bebişini verir kucağına
amin canım hepimiz için inşallah.tatlı birde bişey sorucam sen kullanmışsın.benim dün akşam baldırımın arkasında üstüne basınca bir anda bi batma oldu ve bastıkça devam etti bu ağrı.ben iğneyi bacağımdan vuruyorum.sendede oldumu hiç ağrı falan.bide iğnenin girdiği nokta kırmızı bir noktaya dönüşüyo kan toplanmış gibi bu normalmiki?

canım bizi 24 ağustostan çıkar ben bayramda kırmızıları gördüm birdaha görmemek üzere inşallah

esgii canım ben daha iğnelere başlamadım şu anda korunuyoruz bırakınca başlıycam oyüzden malesf henüz bilgim yok canım kusura bakma yardımcı olamıycam bu konudabende yeniden hsg çekincem hayırlısı olsun inş

kızlar az önce dr umla konuştum bildiğiniz gibi ben kürtaj sonrası 4.5 ay adet olmamıştım.ilaçlarda işe yaramadı dr adet gecikmesinin uzadığını ve yeniden hsgye karar verdiğini söyledi.ve şimdi yeniden hsg çekincem pazartesi öğleden sonraya randevu aldık dr um kendisi çekcek normalde kendisi çekmiyordu ama sağolsun okadar iyiyki benim için kendisi çekicek ve ücreti 450 tl imiş ama bize 100 tl indirimle 350 tl ye çekicek.inş bu sefer hayırlı olur.şuana kadar korkmuyodum ama sanırım biraz tırstım şimdi dualarınıza ihtiyacım var nolur dua edin bu sefer herşey yolunda gtsin ve bende meleğime biran önce kavuşuyum inş

inşallah canım dualarım seninle

tatlı bela korkma cnım sonucta hersey her cektıgımız acı küçük meleklerimizin bizlere gelmesi için her korktugunda bebegını hayal et.. inan daha cok cesaretin olacak.. 🙂

tatlı bela korkma cnım sonucta hersey her cektıgımız acı küçük meleklerimizin bizlere gelmesi için her korktugunda bebegını hayal et.. inan daha cok cesaretin olacak.. 🙂

canım zaten şuana kadar okadar çok acı çektimki ama her defasında meleğimi düşünerek cesaretlendim inş bu sefer herşey daha iyi olcak bunuda atlatıcağım tabi sizlerinde desteğiyle iyiyki varsınız