Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

Ezgii canım bak kendi ablamdan örnek vereyim ablam 5 cocuktan sadece birini kucağına alabildi sebebide kan pıhtılaşmasından beslenemeden 4 aylık 5 aylık cocukları öldü karnında ve ona kan iğneleri verdiler karnından vuruluyordu trioid salgısı yüksekmiş onu dengelediler birde gebelik şekerini kontrol ettiler nihayetinde bir bebeği oldu canım fakat bu sürec zorlu ve her hamile kalması en az 8 ay sürdü aşılamayı düşünmelisin bi süre sonra olmassa

canım strese girme hiç gidip gidip bakma gerilirsin iyice Rabbim inşallah meleğini sorunsuz bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.yat dinlen keyfine bak sen.

evet canım inşallah gerek kalmadan bebeğime kavuşurum en azından bikaç ay deneyim diyorum kendiliğinden olması için.yoksa mecbur denicez zaten.

- - - Updated - - -

amin canım inşallah sağol.

canım geçmiş olsun inşallah bir daha kanama sorunu yaşamazsın keseyi göremeselerde korkma canım bir kaç gündaha geçince görünür bulantılar genelde zaten 7-8 haftadan sonra başlar en geç 16 haftada bir çoğununki son bulur benim haftada 1-2 güne düştü kusma meselesi inşallah zamanla oda kaybolacak diye bekliyorum inşallah benim gibi ağır alatmazsın bol bol dinlen yakınna su ve küçük bir kova al çok fazla kalkmamaya çalış inşallah sıkıntısız atlatırsın bu dönemi...

canım çok geçmiş olsun, benim ilk 3 ay boyunca neredeyse her hafta kanamam oldu, doktorum her kanamada panik yapmadan kontrole gel dedi hiç korkma ama muhakkak bol bol dinlen, su iç ve hiç kimse yada hiç birşey için canını sıkma.. bebeklerle ilgili kötü tecrübelerini anlatan insanları falan hiç dinleme, sen inançlı ol, Allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah..

dinlenmeyi kesinlikle ihmal etme, bana doktorum, bir süre ilişkiyi, ıkınmayı, ağır kaldırmayı ve birşeylere uzanmayı yasaklamıştı bunlara dikkat et, doktorum sen kraliçe gibi insanlara iş yaptıracaksın artık demişti 🙂) hala pek alışamadım kendim yapmaya çalışıyorum ama çevremdekiler engel oluyor.. Artık sen de kraliçesin, hiç bir şey atlama sakın..

hayırlı cumalar olsun tüm meleklerimize, bayrama kadar tekrar giremeyebilirim şimdiden bayramınız kutlu olsun, her yeni bayram yeni güzellikler getirsin hayatlarınıza inşallah..

arkadaşlar bende hepinizin bayramını kutluyorum.bayram boyu giremem evimde netim yok.inşallah güzel haber alalım döndüğümüzde.bayram hepimiz için hayırlara vesile olsun.Rabbim hayırlısıyla hepimize sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin.iyiki varsınız arkadaşlar🙂