kızlar herkese merhabaaa ayy 13 olmuş maşallah.günüme 6 gün var kızlar ben 3 gündür acayip turşu yiyorum.sabah aç karnına suyunu falan içesim geliyo kızlar bu kadar erken böyle bi belirti olurmu uff şu anyazarken bile ağzım sulandı
kızlar herkese merhabaaa ayy 13 olmuş maşallah.günüme 6 gün var kızlar ben 3 gündür acayip turşu yiyorum.sabah aç karnına suyunu falan içesim geliyo kızlar bu kadar erken böyle bi belirti olurmu uff şu anyazarken bile ağzım sulandı
yok canım 14 ay dır aynı şeyi yaşıyorum 2 ay adet olmadığım zamanlar oldu her severinde heveslendim sonuç hüsran bu gün yine yaptım sonuç negatif artık çocuk için de üzülmüyorum hiç bi sorun çıkmıyor ama doğal yolla adet olamıyorum sebebi belli değil ben yoruldum pes ettim artık hiç bişey için uğraşmıyacağım artık doktora da gitmeyeceğim Allah vermiyorsa taktiri ilahi bu diyorum artık yapacak bişey yok ben elimden gelen herşeyi yaptım artık psikolojik ve fiziki çöktüm umutlatım tükendi Allah isteyenlere versin benden bitti artık.... 🙁
günaydın kızlar.hatırlarsanız geçen hafta adetie 1 hafta kala 6 gün süren şiddetli bir bel ağrısı yaşadım.hatta bel fıtığı olduğumu sandım.6 gün sonra akşam tuvalette peçeteyle sildiğimde hafif bir kan geldi.tamam dedim adet oluyorum.beklenen adet gününden 1 gün öceydi.22 temmuzda adet olmadım.25 temmuz halen olmadım.ateşim çok fazla.az önce uyandım gene ölçtüm 36.8 , dünden beri ateş ölçer sabitlendi sanki gün içerisindede aynı.çünkü gün içerisindede sürekli uyuyorum.yataktan kalkamıyorum.çok halsizim.ayağa kaltığımda kendimi çok yorgun hissediyorum.sizce ne zaman kan tahlili yaptırmalıyım.bizim burda sağlık ocakları sabah 9.30 a kadar kan alıyorlar.sizce bugün gitsem çıkarmı.yoksa daha beklemelimiyim.
günaydın kızlar.hatırlarsanız geçen hafta adetie 1 hafta kala 6 gün süren şiddetli bir bel ağrısı yaşadım.hatta bel fıtığı olduğumu sandım.6 gün sonra akşam tuvalette peçeteyle sildiğimde hafif bir kan geldi.tamam dedim adet oluyorum.beklenen adet gününden 1 gün öceydi.22 temmuzda adet olmadım.25 temmuz halen olmadım.ateşim çok fazla.az önce uyandım gene ölçtüm 36.8 , dünden beri ateş ölçer sabitlendi sanki gün içerisindede aynı.çünkü gün içerisindede sürekli uyuyorum.yataktan kalkamıyorum.çok halsizim.ayağa kaltığımda kendimi çok yorgun hissediyorum.sizce ne zaman kan tahlili yaptırmalıyım.bizim burda sağlık ocakları sabah 9.30 a kadar kan alıyorlar.sizce bugün gitsem çıkarmı.yoksa daha beklemelimiyim.
canım selam.adet olmadına sevindim.canım kanda çıkar adetin gecikmiş nasıl olsa.bende yaptıracam 10 gün geçsin öyle yaptıracam.hadı güzel haberlerini bekliyorum ....
canım selam.adet olmadına sevindim.canım kanda çıkar adetin gecikmiş nasıl olsa.bende yaptıracam 10 gün geçsin öyle yaptıracam.hadı güzel haberlerini bekliyorum ....
nasılsın ceylanım.senin adet tarihin ne zaman.kaç gün geçti.hiç gebelik belirtisi yaşıyormusuninşallah sende adet olmazsın canım güzel haberlerini alırız.heyecanla bekliyorum.ben bu sitede kendimden çok güzelkardeşlerimin hamileyim diye yazdıkları mesajlarından çok heyecanlanıyorum.inşallah sende beni böyle heyecanlandırırsın.
yok canım 14 ay dır aynı şeyi yaşıyorum 2 ay adet olmadığım zamanlar oldu her severinde heveslendim sonuç hüsran bu gün yine yaptım sonuç negatif artık çocuk için de üzülmüyorum hiç bi sorun çıkmıyor ama doğal yolla adet olamıyorum sebebi belli değil ben yoruldum pes ettim artık hiç bişey için uğraşmıyacağım artık doktora da gitmeyeceğim Allah vermiyorsa taktiri ilahi bu diyorum artık yapacak bişey yok ben elimden gelen herşeyi yaptım artık psikolojik ve fiziki çöktüm umutlatım tükendi Allah isteyenlere versin benden bitti artık.... 🙁
canım yaşadıklarını tahmin edebiliyorum.insanı gerçekten çok yıpratıyor.aslında biz çok acele ediyoruz.istiyoruzki istediğimiz herşey hemen olsun istiyoruz.biliyorsunki hayat imtihan dünyası.allah bizim eksik yönlerimizden he imtihan eder.bakın imtihanlarınıza hep zayıf olduğunuz yönlerdir.allah o huylarımızdan kurtulmamızı istediğinden imtihan eder.demekki senin zayıf yönünde çocuk isteği ve beklemeyi sevmemen herhalde.bize düşen sabır,elimizden geleni yapacağız isyan etmeden gerisini allaha bırakacağız.sonçta ol dedimi olduran allah isterse sana,bana yada isteyen herkese veremezmi,verir değilmi.demekki bir hikmet var vermeyişinde.belkide hakkımızd hayırlı olan budur.biz her zaman allah ne istersek isteyelim hep hayırlı olanı isteyelim.eğer hakkımızda hayırlı ise rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin.güzel kardeşim kendini böyle yıpratma.madem elinden geleni yaptın.gerisini takdri allaha bırak.belkide şuan hamilesin.belki güzel haberler vereceksin bizleride mutlu edeceksin. hadiüzme kendini,umutsuzluğa kapılma tammamı güzel kardeşim.
canım inşallah hamilesindir.eğer erken döllenme olduysa neden olmasın.bence adetin geçmeden test yaptırma.biraz bekle derim.en azından bellki hemilesindir ama daha yeni olduğundan testte çıkmayabilir moralin bozulur boşu boşuna üzülürsün.bence bekle adetin geçsin öyle test yap.hadi güzel haberlerini bekliyoruz.