Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmm.ay ne güzel haber bu ya.eyy kızlar nerdesiz Koyusıyacım hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.sag salım kucana almayıda nasıp etsın Allah.Allah tamamına erdirsin darısı hamış olmayanlara inşeallah bu ay hepimiz hamiş olucaz.Amiiiiiin inşeallah

- - - Updated - - -

renk sana çok yakıştı koyucum allah kucağına aldığını da görmeyi nasip etsin canım sağlıkla...
canım bacm nasılsın ?

canım çok fenayım ya allahım kus kus öldüm sabahtan beri güya azalıcaktı geçicekti anlamadım ki yiyorum bulantıdan ölüyorum allah sizlere sıkıntısız gebelikler geçirmeyi nasip etsin inşallah...

amin canım çok tşk ederim ben hala inanamıyorum çok şaşkınımm 🙂)

ay canım normal ya ben ta 8 haftada bebeği görene kadar şaşkınlığım devam etti canım şuan sabırla 2 hafta sonraki kontrolü bekliyorum allah bu güzel heycanları sıkıntısızca nasip etsin sana canım benim gibi zor geçirmezsin inşallah en çok bunun için dua ediyorum sizler en rahat gebelikleri siz yaşayın inşallah canım

ay canıım benım ya lımonlu ve ya nanelı çay iç belkı iyi oldun.canım bu kadarı olucak artık biraz dayan keçecek bu zamanlar

evet canım neyi denemiyorum ki yoruldum artık bende bulantı geldikçe ancak wcye koşuyorum sonra baştan bişeyler yiyorum idare ediyorum bebiş sağlıklı olsun ben çekerim geçecek nasıl olsa en fazla dokuz ay değil mi? umarım ablam gibi doğuma kadar sürmez canım o da zor ama ne yapalım onun sağlığı için ilaç almak istemiyorum belki rahatlatır ama yinede kıyamıyorum yavruma ben çekeyim ilaç içmiyim diyorm bakalım rabbim sabır versin