yakışıklım cnm Allah korusun senide bebeğinide cnm Allahın izniyle içini ferah tut bişi olmasın kuzum
defnecim ohh ne güzel izni koparmışsın nerelere gidecen bakalım
koparttım kız valla
🙂 uzağa gitmiyorum yaa eneze gidicem uzaklara negerek var zaten enezin denizi,kumu süper eee ege denizi nede olsa
🙂
canım çok sevindim senin adına hadi bakalım güzelce dinlen eğlen inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah çooook güzel bir tatil geçirirsinz tatlım
evet canım biraz korktum ama artık olayların ilk şokunu atlatınca hemen toplayabiliyorum kafamı ve alllah herşeyin hayırşlısını bilir diyorum bana böyle ve hatta daha ağır bir sınav versede yapacak bişey yok ve o beni yaratan benim ihtiyacımı herkesden benden daha iyi bilir deyip dua ediyorum verdiğine gönlümü razı eyle diye daha iyi oluyor çok stres yapmamış oluyorum tabi rabbim daha büyük dert vermesin sen tatile gitmeden girebilirmiyim bilmiyorum şimdiden hayırlı yolculuklar canım şöyle balayı tadında güzel bir tatil geçirirsiniz inşallah sağ sağlim geri yerinize yurdunuza ulaşırsınız inşallah dualarımdasınız her zaman öpüyorum canım hoşçakal...
sağol canım inşallah hayırlısıyla gidip geliriz.çok ihtiyacımız var bu tatile şuan ençok istediğim iznimi güzel,huzurlu,sakin birokdarda mutlu geçirmek
🙂
slm kızlar ben hala adet olmadım 28-30 gün sürer genelde bugün 32. gün sabah test yaptım ama negatif.1 haftadır göğüs ağrısı ve 3 gündür adet olacak gibi bel ağrım var hamilelikten ümidimi kestim adetim gelse artık
öyle 2 gün geçti diye idrarda çıkcakmı sanıyon tatlım sen.kanda bile bazen geç çıkıyo bunun kanıtı dilek arkadaşımız.bence regl olana kadar olumlu yada olumsuz bişey düşünme.kısmet belkide vardır
🙂)
1 yılı geçtik cnm ya ama artık tedaviye başlıycak dr ama dr gitmek istemiyorum çünkü bütün testlerimiz normal çıktı o yüzden biraz daha beklemek istiyorum bu ayda olmazsa agustosta dr gitcem artık artık ne tedavisine başlıycaksa başlıycak dr buraya veda ediyorum inşllh hamiş olarak dönücem rabbim herkesin yüzünü güldürsün en kısa zmanda da bebek isteyenlere bebek nasip allahım
inşallah tatlım hamileyim diyerek dönersin.dinlen biraz nasıl mutlu olcaksan öyle yaşa.sonuçta hiçbir sorunumuz yok evet kendiliğindende olabilir neden olmasın.kendine iyi bak tatlım çok öpüyorumm
🙂)
selam canlarım nasılsınız özledim sizi ben çopk iyiyim çok güzel bir marmaris tatilinden sonra,eşimde bende daha mutlu ve daha umutlu döndük yumamıza herşey yolunda şükür bütün dertleri arkamızda bıraktık şimdi daha iyiyiz.rabbim bundan sonra bizim ve cümlemizin yüzünü güldürsün hepinizi öpüyorum
en güzelini vede en doğrusunu yapmışsınız nede iyi gelmiştir tatil
🙂 amin rabbim hepimize hayırlısını versin.
slm kizlar dünden beri sirt üstü yatinda sirt kemiklerim aciyo sankki icinde bise var deliyo gibi korkuyorum ya acaba üsütmüste olbilirmiyim birde dün sag tarafimdayken sol tarafima aci oldu 3 4 sefer üstüste geldi gitti :🙁
canımm herşeyine bukadar dikkatetme üşütmüşsündür tabi ne olcak sırtını ve ayaklarını sıcak tut bak nasıl geçiyo hemencik
🙂 muratımızıda üzme kötü şeyler düşünerek
🙂
selam arkadaşlar, geçen adet tarihim 15-16 hazirandı, tam günümde oldu çok şükür 🙂 en azından adetim düzene girdi diye seviniyorum, önceden tahmin edemezdim tarihini. Tabi inşallah hamişimdir de hiç olmam diye dua da ediyorum bi yandan. benim eşim çok istekli değildi babalık için, ama ben istiyorum diye o da tamam demişti. ama geçen gün ben de artık babalığa hazır hissediyorum dedi, o kadar mutlu oldum ki anlatamam kızlar. Lavinyam yeni adet tarihim 10 temmuz, aynı zamanda da evlilik yıldönümüm 🙂 inşallah olmam da yıldönümümüzde güzel haberi veririm canım kocama 🙂 inşallah bu haberi vermenin heyecanını hepimiz yaşarız en kısa zamanda, Amin.
tatlım burda birçoğumuzun regl günü özel günlerimize ddenk geldi ama kimseye kısmet olmadı diye hatılıyorum.inşallahhhhhhhhhh sana kısmet olur çifte kutlama yaparsınız
🙂 ama eğer aksi olursada sakın kendini üzme bumutlu gününüzün tadını çıkarın sadece
🙂
selam meleklerim.bu gun adetim bitdi yarından yene klomene başlıyorum.klomen beni iyi etdi adetim normal oldu hiç agrım sızım kalmadı ilk kezdi böyle oluyor.kendinize cici bakın
canımm nerelerdesin sen yaa az uğrar oldun özletme kandini kızarız bak
inşallah bu seferki klomen süreci mutlu sonla noktalanır
🙂
ben çokda umutlu değilim cnm.çünkü benim hep geç olurdu.adet düzensizliği var.az önce doktora gittim kan tahlili yaptırdım.saat 2 de sonuç alacam.bugünle 11.gün oldu.doktor karından ultrasyonla baktı.bişey görünmüyor ama yenide olabilir dedi.kan testi verdi.bakalım artık Allahım hayırlısını versin
ayyyyyyyyy desene yine heyecanlı bir bekleyiş başladı.hadi canım yaa sende müjdeyle dön inşallahh
🙂