Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ben çokda umutlu değilim cnm.çünkü benim hep geç olurdu.adet düzensizliği var.az önce doktora gittim kan tahlili yaptırdım.saat 2 de sonuç alacam.bugünle 11.gün oldu.doktor karından ultrasyonla baktı.bişey görünmüyor ama yenide olabilir dedi.kan testi verdi.bakalım artık Allahım hayırlısını versin

canım inşeallah hayırlı haber alırsın.canım ümitsiz olma inşeallah olur

günaydın kızlar.... nasıl gidiyor hayat.. şeker hale çook sevindimmm allahım kucağına almak nasip olsun inşallah...benm duruma gelince hamileilk seruveni 4 saat sürdü herhalde öğrendiğim gün zaten değerlerim düşmeye başladığı günlerdi.. aynı gun gecesi değerim 17 düştü acile gttim düşeçek kanamanla dedi.. sabaha kadar bi umut taşıdım ama bunun dönüşü olmuyormuş cumartesi kanamam oldu sanrıımda düştü.. pazar bitti hatta piknikteydim hiç öle şiddetli ağrım sızım yok adet ağrısı kadar inceydi.. dun kanda bakıldı 6.37.. doktora sordum sıfırlanması gerekmezmi yook biz bunu sıfır sayabilirz dedi napıyım dedim bişi yapma gunluk hayatına dön dedi.. ne kolay oldu ..ama herkese artık bi tavsiyem varr bebeği karnında görene kadar umutlanmakta erken ve adet geçikmesi olduğu gün bile test yapmak erken.. benim doktor pek ilgisiz haftaya başka doktora gitçem çünkü cevapsız sorularım var ben bu kanamam adet tarihim olarakmı baz alcam sıfırlanmamış ama sıfır diyor ya ilişki yaşayamam mı .. neden hala göğüslerim yeniden şişio kasıklarım gene batıo ateşim var gbi nedennnn..

YAKIŞIKLIM sana küsüm hanı beni cok seviyordun.ama bana yazmıyon.
:küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm:

Defnecm LAVİnYACIM
nasıl gidiyor işler durumlar nasıl...ben bu gun çokk mutluyum ....

tatlım ya ben çok fazla vakit bulup giremiyorum zaten pazar günü hastaneye yattım salı akşam çıktım eşim yataktan kalkmama izin vermiyor pc başına oturunca çok kızıyor bende sürekli yatıyorum zaten sınav var haftaya ona bile çalışamıyorum inşallah ayın 7sinden sonra daha çok yazarım sen küsme bana olur mu güzelim mutlu olmana da çok sevindim inşallah klomenin bu ay bebişin sebebi olur kendine çooook iyi bak tatlım

yakışıklım cnm Allah korusun senide bebeğinide cnm Allahın izniyle içini ferah tut bişi olmasın kuzum

defnecim ohh ne güzel izni koparmışsın nerelere gidecen bakalım
koparttım kız valla🙂 uzağa gitmiyorum yaa eneze gidicem uzaklara negerek var zaten enezin denizi,kumu süper eee ege denizi nede olsa🙂

sağol canım inşallah hayırlısıyla gidip geliriz.çok ihtiyacımız var bu tatile şuan ençok istediğim iznimi güzel,huzurlu,sakin birokdarda mutlu geçirmek🙂

öyle 2 gün geçti diye idrarda çıkcakmı sanıyon tatlım sen.kanda bile bazen geç çıkıyo bunun kanıtı dilek arkadaşımız.bence regl olana kadar olumlu yada olumsuz bişey düşünme.kısmet belkide vardır🙂)

inşallah tatlım hamileyim diyerek dönersin.dinlen biraz nasıl mutlu olcaksan öyle yaşa.sonuçta hiçbir sorunumuz yok evet kendiliğindende olabilir neden olmasın.kendine iyi bak tatlım çok öpüyorumm🙂)

en güzelini vede en doğrusunu yapmışsınız nede iyi gelmiştir tatil🙂 amin rabbim hepimize hayırlısını versin.

canımm herşeyine bukadar dikkatetme üşütmüşsündür tabi ne olcak sırtını ve ayaklarını sıcak tut bak nasıl geçiyo hemencik🙂 muratımızıda üzme kötü şeyler düşünerek🙂

tatlım burda birçoğumuzun regl günü özel günlerimize ddenk geldi ama kimseye kısmet olmadı diye hatılıyorum.inşallahhhhhhhhhh sana kısmet olur çifte kutlama yaparsınız🙂 ama eğer aksi olursada sakın kendini üzme bumutlu gününüzün tadını çıkarın sadece🙂

selam meleklerim.bu gun adetim bitdi yarından yene klomene başlıyorum.klomen beni iyi etdi adetim normal oldu hiç agrım sızım kalmadı ilk kezdi böyle oluyor.kendinize cici bakın
canımm nerelerdesin sen yaa az uğrar oldun özletme kandini kızarız bak

inşallah bu seferki klomen süreci mutlu sonla noktalanır🙂
ayyyyyyyyy desene yine heyecanlı bir bekleyiş başladı.hadi canım yaa sende müjdeyle dön inşallahh🙂

slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım yazdıklarınızı okudum yasemeny canım hakkında hayırlısı olsun inşallah evet bebeğin kalp atışlarını duyana kadar ben hamileyim diyemem heralde ben 🙂 hayırlısı olsun hakkımızda inşallah 🙂

suzu tatile nere gitti yaf
Defnoşummmmmmmmmmmm çok şanslısın kıss bak patonların iyiymiş herkes vermez böle izin hemide 9 günn
nere gitçen bakem tatile
benim bir hafta izinim var ama nereye nezaman gideriz belli deği daha :küstüm:

lavişimmmmm nasılsın bitanemm

yakışıklımmm ve defnoşumm bana kıs çocuk yakışır dimi
yaa hayırlısı olsun da kızı erkeği fark etmez valla :

hee bu arada ben daha adet olmadım gene gecikti anasını satiimm

dün iş yerimizdeki hamile abla doktora gitti bebeğin ultrasyon fotolarını getirmiş ay okadar güzeldi ki elleri ayakları oluşmaya başlamış o resme bakarken hepimiz için dua ettim Rabbim kimseye aratmasın inşallah hayırlısı ile tez zamanda hepimiz anne olur diyor sizi çok seviyor ve de kokulu kokulu öpüyorummmm

cnm benımkıde 5 hafta 3 gunluk ıstersen yazabılırsın bugunde keseyı gorduk allahıma cok sukur