Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

uuuffff çok üzüldüm arkadaşım senin için ALLAHIM en yakın zamanda tekrar hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip etsin sana sen böyle deyince eşime söylediğime pişman oldum bak şimdi bide bende pko var ya çok korkularım vardı ama o çizgi çok sevindirmişti beni hayırlısı olur inşallah🙁

ne üzül ne seviin derim ben arkadaşım olsun eşini tembihle kimseye sölemeyin sonuç tam net olmadan... atlatmaya çalışıorum zaten ben atlatırım da işte ailelere söledik die bugun arasalar ne derim die stresim yoksa şimdi kafamı dağıtcam da olmuo.. inş böle şeyler yaşamazsın uğraşıosan hamileleik için her ay bence adet olana kadar temkinli davran bence her zaman şüphemiz var..

haklısın insan kendini teselli eder ama her gören bi sorunca kötü oluyo tabi ama malesef benimkinide iki tarafın a,leleride duydu tam kesin olarak adet günümü çıkar sonuç?

haklısın insan kendini teselli eder ama her gören bi sorunca kötü oluyo tabi ama malesef benimkinide iki tarafın a,leleride duydu tam kesin olarak adet günümü çıkar sonuç?
herhalde kişiden kişiye değişiyor ben 10 gun varken kanda 1.20 çıktı doktor hamile değilsin dedi 10 gun sonra 20 si adet gunumdu sarı akıntı oldu ama gelen yok bende akşamı test yaptım silik. ayın 21 de 2 tane daha yaptım silik. 22 sinde yani dun sabah kan verdim. öğlen 3 te sonucumu aldım 20.91. akşamada az az kahve gibi kanama başladı gece değerim 17idi. yani aslında 3 gun gecikmeli adet oldum.. adet gunun gecerse test yapsan çizgiyi gorsende biraz bekle yada heyecanlanıp doktora gitsen değer hamilelikte olsa biraz daha gun geçmesini bekle tam emin olana kadar yani...inşş senin bebeişin vardır..

herkese selam kızlar ben selamet.ben yeni evime taşındım .yeni evde internet olmadığı için yazamadım uzun bir süre.bu seferde şifremi hatırlayamadım içim giremedim. ben 7 mayısta adet oldum.sonrasında 2 haziranda bir daha adet oldum.ama herzamankinde farklı oldu 3-4 gün kahverengi akıntım oldu sonrasında da 2-3gün çok az bir kanamam oldu.bende hamilelikte şüphelendim adetim bitiminden 5 gün sonra içime kurt düştü gidip bir idrar testi alıp yaptım.ikinci çizgi silik çıkmıştı.bende ertesi günü özel bir hastanede kan testi yaptırdım 12,22 çıktı. ordakiler bir kaç gün sonra bir daha yaptırın dedi.bende 3 gün sonra yaptırdım 4.3 çıktı.doktor kadın doğumcuya gitmemi söyedi.bende ertsei günü kadın doğumcuya gittim bu seferde 1.71 çıktı.ayrıca hormon testlerinde baktı fsh 4.51 , lh 6.65 estradiol 100.3 prolaktin 209.5 çıkmış. bana adetin 3.günü tekrar gel tetst yapalım dedi.kızlar sizce bu değerler normalmi.fikri yada bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.hepinizi çok özledim.

herkese selam kızlar ben selamet.ben yeni evime taşındım .yeni evde internet olmadığı için yazamadım uzun bir süre.bu seferde şifremi hatırlayamadım içim giremedim. ben 7 mayısta adet oldum.sonrasında 2 haziranda bir daha adet oldum.ama herzamankinde farklı oldu 3-4 gün kahverengi akıntım oldu sonrasında da 2-3gün çok az bir kanamam oldu.bende hamilelikte şüphelendim adetim bitiminden 5 gün sonra içime kurt düştü gidip bir idrar testi alıp yaptım.ikinci çizgi silik çıkmıştı.bende ertesi günü özel bir hastanede kan testi yaptırdım 12,22 çıktı. ordakiler bir kaç gün sonra bir daha yaptırın dedi.bende 3 gün sonra yaptırdım 4.3 çıktı.doktor kadın doğumcuya gitmemi söyedi.bende ertsei günü kadın doğumcuya gittim bu seferde 1.71 çıktı.ayrıca hormon testlerinde baktı fsh 4.51 , lh 6.65 estradiol 100.3 prolaktin 209.5 çıkmış. bana adetin 3.günü tekrar gel tetst yapalım dedi.kızlar sizce bu değerler normalmi.fikri yada bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.hepinizi çok özledim.

slmm kızlar çok mutluyum dün geceden belli bebeğim kıpır kıpır oynuyor kaç gündür strese girmiştim oynamıyo diye boşa girmişim dün geceden mşlh hiç durmuyo çok seviçliyim korkmuştum bi sorunmu var acaba diye ama şimdi iim çok şükür gerçi bana mutlu olmak haram ya dün gcede eşimle tartıştık bi sevindim bi ağladım kafayı yicem neyse bebeğim ii eşimi umrumda değil artık🙁🙂🙁🙂🙁

canım estradiol ve prolaktin değerin çok yüksek.canını sıkmak istemem ama prolaktin 25 i geçince çocuk zor oluyo yani ilaç tedavisi gerekiyo o değerin düşmesi için. göğsünü sıkınca süt geliyormu peki ama fazlada sıkma birde daha sağlıklı sonuç almak için adetin 3. günü yapıyolar testleri