defne defne
Hamiş Melek
salı çarşamba gel bakalım gene dedi hani değer düşçekmi yukselçekmi die çokmu düşük ya bu değer ama benim hep 1.20 çıkardı
tatlım yaa en başından olduğu gibi şuan bile hala aşırı sitreslisin ne bu halin böyle olmazki kızıyorum inan sanasaolun kızlar bu hamilemiyim değilmiyimden daha streslimiş öğreneli şurda kaç saat olduki valla endişeliim değer düşükmü acaba düşükmü yapıom yukselçekmi derken bide az önce adet olcam gbi karın ağrım oldu baktım kahverengi akıntı valla ağladım sinirden acaba düşükmü adet olcammı korkusu sardı ve ne hikmetse şuan çok canım acıo sol kasığımın oralar acıo oturamıorum yatcam sanırım şimdi ama ben çok endişeliyim kahve akıntıdan ve acıdan nolur neler biliosuanız söleyin doktora gidene kadar korkudan gidecem... demnden beri balerin gibi parmak ucunda yurucem nerdeyse 🙂 bişi olcak die bu ağrılar normal dimi adet olurmuyum ki🙁
canımm inşallah normaldir hiçbir fikrim yok herhalde doktora gidiceksindir gidene kadar sitres yapma sakın ben yavrunun iyi olduğunu düşünüyorum🙂slm kızlar nasılsınız iyisinizdir inş yasemeny cnm tebrik ederim çok sevindim herşey istediğin gibi gider inş kızlar ya ben 19 haftalık oldum ama bebekte tık yok hiç oynamıyo dr aradım normal değil dedi önce bi kıpırtı vardı seyirmeler oluyodu 10 gündür oda yok hiç bi kıpırdama yok tatlı şeylerde yiyorum çikolata felan ama hiç bişe hissetmiyorum normalmi sizce cvp bekliyorum kuzularımm sizlerden..
merhaba kızlar benim canım çok sıkkın eşim işe gitti şimdi zor tutum kendimi kafam karışık .. ne gusel sabah hamile oldumu öğrendim.. ara ara hasta olcam gibi ağrıodu kasıklarım.. bişi yoktu akşam yemekten sınra wc gittim peçeteye sildimde hafif kan lı gibi afedersinz böle balgam gibi kahvereng akıntı olud ama bariz yani şakır şkaır biş yk. endişelendim acile gidem dedim gittik bidaha beta yaptı gece 12 de aldm 20. 91 di ya sabah şimdi 17 kusur çıktı yavaş yavaş adet olursun düşer dedi acildeki kadın ama benn istemiom ya düşmesinnn ya ben çok kötuyummm yukselmezmi yeniden yada ynalış olmamazmı akşamdı ya yada böle olup bebişi olan yok mu ya bikaç gun yaşasaydım bu sevinci çok kısa oldu ama .. şidmi wc gittim azcık peçeteye gedli ama öle aşıır gelen yok akıl verin gidiomu bebeğimmm.🙁((
yasemincim eğer regl olduysan yada olmak üzereysen bebeğini kaybediyosun diye düşünme sakın şuan bir bebek yok bunu unutma gecikmeli regl olduğunu düşün sadece okadar.eğer düşük yaptım diye kendini telkin edersen senin için daha zor olur.budurum vücudunun bebeğe hazırlandığını gösterir eminim gelecek ay bebişin senle olucak.yani inşallah. ama şuan tek söylicem kendini biraz rahat bırak lütfen izin ver vücudunda birşeyler kendiliğinden gelişsin sitres yaparak hormonlarınla oynama...vee sabırlı ol inancını kaybetme..nezaman daralırsın biz burdayızzcanım teşekrür ederim diyem genede ama ben bugun meleğimi kaybediyorum sanırım...