Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

salı çarşamba gel bakalım gene dedi hani değer düşçekmi yukselçekmi die çokmu düşük ya bu değer ama benim hep 1.20 çıkardı

tatlım yaa en başından olduğu gibi şuan bile hala aşırı sitreslisin ne bu halin böyle olmazki kızıyorum inan sana
hayatta bazı şeyleri beklemeyi sabretmeyi bilmelisin.henüz 2. ayın yıllarca bebek beklemiş gibi yorup heder ediyosun kendini.nasip kısmet herşey ya biraz metanetli ol üzülüyorum inan sen böyle davrandıkça yazıketme kendine birşeyleri bırak oluruna ben bu yola çıkalı kaçtane ay geçti biliyosun.biz burda hep birbirimiz için duaettik senin içinde ediyoruz.inşallah bebişin vardır ve seninle kalır yoksada enkısa zamanda gelir....

canımm inşallah normaldir hiçbir fikrim yok herhalde doktora gidiceksindir gidene kadar sitres yapma sakın ben yavrunun iyi olduğunu düşünüyorum🙂

canım teşekrür ederim diyem genede ama ben bugun meleğimi kaybediyorum sanırım...
yasemincim eğer regl olduysan yada olmak üzereysen bebeğini kaybediyosun diye düşünme sakın şuan bir bebek yok bunu unutma gecikmeli regl olduğunu düşün sadece okadar.eğer düşük yaptım diye kendini telkin edersen senin için daha zor olur.budurum vücudunun bebeğe hazırlandığını gösterir eminim gelecek ay bebişin senle olucak.yani inşallah. ama şuan tek söylicem kendini biraz rahat bırak lütfen izin ver vücudunda birşeyler kendiliğinden gelişsin sitres yaparak hormonlarınla oynama...vee sabırlı ol inancını kaybetme..nezaman daralırsın biz burdayızz

1. kızlar ben yeni üye oldum ama hergün sizin yardımlaşmalarınızla teselli bulanlardanım ben tam yumurtlama dünümde birlikte oldum ve bugün adetime tam bir hafta var bugün cumartesi🙂 perşembe günü dbest diye bir test yaptım 20. dkya doğru soluk bir 2. çizgi çıktı dünde laboguick diye bir test yaptım belli belirsiz ama iyi far kedilen bir ikinci çıktı fakat bugün iki tane sabah idrarımla laboguick tast yaptım ikiside negatifti lütfen bana yardım edin neden böyle olmuştur sizce benim gibi olanlae varmı içinizde????????????🙁
    Düzenle Şikayet Et

1. kızlar ben yeni üye oldum ama hergün sizin yardımlaşmalarınızla teselli bulanlardanım ben tam yumurtlama dünümde birlikte oldum ve bugün adetime tam bir hafta var bugün cumartesi🙂 perşembe günü dbest diye bir test yaptım 20. dkya doğru soluk bir 2. çizgi çıktı dünde laboguick diye bir test yaptım belli belirsiz ama iyi far kedilen bir ikinci çıktı fakat bugün iki tane sabah idrarımla laboguick tast yaptım ikiside negatifti lütfen bana yardım edin neden böyle olmuştur sizce benim gibi olanlae varmı içinizde????????????🙁 yardımmmmm ediiinnnnnnnnn​

günaydın melişler🙂
allahıma bin şükürki yine sağlıklı,huzurlu,güneşli,inançlı bir sabaha uyandık,uyanabildik...
aslında bu bile mutlu olmamız,başımızı dik tutmamız,etrafa gözlerimizin içi gülerek bakmamız,karşılaştığımız herkese dost-düşman-tanıdık-tanımadık herkese içtenlikle selam vermemiz,yanımızda olan sevdiğimiz ve değer gördüğümüz kişileri sebepsizce sarılıp öpmemiz vee ''yaşıyorsak hala umut var demektir'' sözünü birkez daha onaylamamız için yeterli.
ama biz tabi haliyle olanlarda değilede olmasını istediklerimizde arıyoruz bizi mutluedicek nevarsa...
ben geçen gün bir kararvermiştim allaha şükür hala uygulayabiliyorum.mutluluk oyunu değil mutluluğun ta kendisini yaşatıyorum.
anladımki insan denen üstün varlığı dünyadaki hiçbir kuvvet altedemiyo kendi iradesi dışında.irademe yenik düşmedim düşmicemde..
hepinizi çok seviyorum inanın..
iyiki varsınız...
e tabiki iyiki varımmm🙂

selam ayşe aramıza hoşgeldin🙂 sende sabırsızca davranıp 10 gün önce test yaparak kendini yoranlardansın anlaşılan.bak bi konuda anlaşalım böyle şeylere cızz yaparız biz🙂 daha erken tatlım birgün silik çizgi birgün tek çizgi çıkması çok normal çünkü ortada bişey yok.bebek döllense bile regline 1 hafta 10 gün kala heleki idrarda pozitif sonuç görmen mümkün değil.regl günün gelip geçene kadar hiç bir sonuca ümit bağlama normal yaşantına devamet.reglin geçerse hemen bi kan testi yaptırırsın inşallah beklediğin sonucu alırsın🙂

canım benim ne kadarda güzel şeyler yazmışsın haklısın.bugünde yeni bi güne gözlerimizi açtık çok şükür.allah sağlıcakla mutlulukla yaşamayı nasip etsin inş

inşallahhhh ama bekleyemiyorum eşim hergün sordukça ikinçi çizgiyide gördükçe duramıyorum herhese sırıtıp duruyorum testlerde erken gebelik testi ya ondan sanırım bu umudum
valla ben en canlı şahidi olarak sana şunu söleyim evet hamile oldunu ne kadar erken öğrensen okadar çok sevinceksin gibi de gelebilir ama bence zamanını sabrederek bekle inan bana öğrenmen hiçbişiyi değiştirmiyo daha büyük endişeler başlıo en azından geç öğrenirsen bebek yerinde keyif yapıo olur sende rahatça hamileyimmm dersin ben dun hamileyim dedim bugun bebişim anne daha sonra görüşürüz diyor bana 🙁( keşke hiç öğrenmeseydim adet oldum deseydim ama biliorum ki şimdi gelen kanın bebişime ait oldunu inan bana bekle zorda olsa bekle istersen bi kaç gun hamileyim diye gez ama sonu hayat kırıklığı olmasın nolur bak bugun yaşadım acele etme nolur bekle adetin 3 gun geçsin hatta ama diakkkt de et hamilemiş gibi ye iç beslen ağır iş yapma taki kesinleşene kadar lütfennnnnnn