Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kızlar ben geç girebildim bugün tekrar hastaneye gittim doktor test istedi sonuç pozitif haftaya kalp atışını duymaya gidicez inşallah dua edin bana ne olur görüşürüz inşallah iyi gecele
canım ya çok sevindim gözün aydın rabbim sağlıkla hayırla tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin inş o minicik kalbinin atışınıda duyarsınz bu arada kaç haftalıkmış

canım ya çok sevindim gözün aydın rabbim sağlıkla hayırla tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin inş o minicik kalbinin atışınıda duyarsınz bu arada kaç haftalıkmış

5 haftalık olacak yarın inşallah canım çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah bu nimeti sağlıkla sıhhatle çok dua ediiyorum öğrendiğimden beri rabbim benim canım arkadaşlarımada nasip et diye

günaydın kızlar ya dün yakıyı yağıştrdm kocamada bi kahfe yaptım sonrası malum anam bu yakı cok yaktı beni dayanamadm sabah karsı banyoda ckardm artk bakalım bde yumurtlama gününde yaparm ama bi kokusu var öldrdü beni

ay defnem btanesin ya delüüü inşallah cıkarda poztf ben eminm bulur yazarsın

canımmmmmmmmmmmmmmmm senı coooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevıyorum.bitanem 100% cıkacak pozitif çok çok dua edecem bıtanemmmmmmmmmmm

kızlar ben geç girebildim bugün tekrar hastaneye gittim doktor test istedi sonuç pozitif haftaya kalp atışını duymaya gidicez inşallah dua edin bana ne olur görüşürüz inşallah iyi geceler

yakışıklım hayırlı uğurlu olsun canım. artık heyecanla bekleme yoluna girdin🙂 darısı defnemin ve diğer arkadaşlarımın başına🙂
canlarım yaaa🙂 seviyorum sizi
inşallah dileğimiz gerçekleşir size ve herkese yarın müjde vermek nasip olur okadar yürekten istiyorumki.rabbim inşallah duysun sesimi 🙂

yakışıklımmmmmmm sen hamilemiydin ben ne ara kaçırdım bu haberi.biliyordumda unuttummu yoksa eğer öyleyse buaralar heyecandan kafam çok karışık tatlım kusuruma bakma emi🙂 inan okadar çok sevindimki anlatamam.rabbim kucağına almayıda nasipetsin inşallahhh.darısı bizim başımızaaa🙂