Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

günaydın fıstıklaaar🙂 herkesee kucak dolusu sevgileerrr

ben çoook güzel bi hafta sonu geçirdim eşim ve bir çift arkadaşımızla sarıyer kilyos gezdik piknik yaptık harikaydı.tabi bu arad benim ağrım devamediyo ama birazcık azaldı.7 gün sonrada dananın kuyruğu kopucak🙂 tahminettiğimden çok daha iyi bir durumdayım bazen aşılama yaptırdığımı bile unutuyorum bu güzel bişey heran aklımda olmaması.
haydeee bakalım kalkın gelin burayaaa artık konuşak azcıkınn

ohhh keyfini cıkarmışsın valla iyi yapmışsın kuzum yorgunluğunu atmışsınıdır en azından valla hayırlısı olsun cnm benim aklına takmaman cok iyi aslında hayırlısı nasılsa öyle olsun

günaydın herkese öncelikle bende bu sıralar derslerden bişey düşünemez oldum yaaa calışıp duruyorum işte bu arada adette olmadım daha gerci 25 mayıs formalite olarak yazdım yani benim adetim 10 gün kadar gecikiyo biliyorsunuz bakalım ne kadar gec olacak bekleyelim

defnecim canım doğru söylüyosun ama inan ki psikolojim yerle bir oldu artık çevremde bir hamile haberi alsam hıçkıra hıçkıra ağlıyorum eşimi de üzüyorum bana hep destek olmaya çalışıyor. bir defa oldu yine olur diyor ama ben kendimi yetersiz hissediyorum sanki bir daha hamie kalamıycakmışım gibi geliyor bana.
Bugün saat 11.30da randevum var. hormon tahlilleri için kan verdim bakalım dr neler isteyecek. dua edin bana lütfen bir sorun çıkmasın Meleklerim...

canımm inşallah buay ya zamanında regl olursun yada hiç olmassın hamiş kalırsın tatlım yaa.düzensizlikte ne zor şeydir.aklını hazır derslere vermişken güzel sürprizler olabilir.biliyosun bu veletler biz unutunca daha çabuk geliyomuşş🙂

tahminedebiliyorum canım benim.ama bende sana eşinin dediğini dicem bir kere kaldıysan emin el geçte olsa yine kalırsın.bizim durumumuzu gör teselli bul bak hiçbir sorun yok ama gebe kalabiliyomuyum onu bile bilmiyorum.rabbim inşallah sana o mutluluğu tekrar yaşatacak ama busefer kucağına almakta nasip olacak inan.sabret sadece.geçen akşam bi nişana gittim etrafımda kaç tane hamile vardı tahminedemezsin sanki hepsi haberleşip toplanmışlar.hepside benden enaz 4 sene sonra evlendi düşün.derin bir nefes aldım vede onları görmezden geldim yapçak bişey yok çünkü sakın ağlayıp üzülüp kendinide eşinide yıpratma.test sonuçlarında iyi çıkar inşallah bizide haberdaret hemen.

bilmiyorum tatlım, burada kan testi yapmıyorlar nedense,yani doktor bana önermedi. Ayrıca gecikme olub olmadığını da bilmiyorum, çünkü kanamam oldu, ama testler hep silik. 15günde 10test yaptım, 7si silik 3ü negatif, bekliyorum daha.Ama yumurtlama zamanına olan akıntım yine var,bilmiyorum.eğer hamile değilsem,bu günler yumurtlama zamanım.acaba hamile olunca da bu zamanlar akıntı olurmu.

sağol tatlım.afffferim sana böğle faydalı konu açtığım için.umarım ben de yararlana bilirim.evet yaa burda kan testi yapmıyorlar qaliba, yani doktorum hiç söz etmedi, sormakda aklıma gelmedi.

mrb canlarımmm bugün gittim dra ve içim birazda olsa rahat şimdilik. Drum çokkk tatlı baba gibi resmen. çok ilgilendi sağolsun. şimdilik sadece yumurta takibi yapacağız dedi folik asit içmeye başla dedi kilo alma dedi perşembe günü konntrole gideceğim tekrardan tkp için. yumurtalıklarda bir sorun yok şimdilik. inşallah tez zamanda bende güzel haberler veririm size...🙂

Melekcim çok sevindim senin adına. Ben ultrasona gitmekden çok korkuyorum, ya kist çıkarsa ya bir sorun çıkarsa....ama adetim çok düzenli.inşallah çok çabuk anne olursun.