Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

selam fıstıklar ben geldimmmmm🙂
herşey yolunda çok şükür biraz canım yandı ama olsun değerdi🙂 şimdi beklicez bakalım rabbim kısmetettiyse zamanı geldiyse gelicektir bebişim🙂

oyy cnm bnim Allahım hayırlı eylesin inşş bebişin tutunur sana inşş kuzum yaaa bekledin bekledin ama boşa değildir inşş Dün kandilde dua ettim inşş kabul olur ...Hadi bakalım hep beraber bekleyip görelim inşş

cnm benim yumurtlama olmasa adet olmazsın gec yumurtluyosun demekki benim gibi hayırlısı olsun bakalım iyi gelişmeler olsun inşş

slm kizlar nasilsiniz bebegimizle 10+6 olduk 🙂 bidahaki randevum ayin 19unda bakalim zaman gececekmi

oyyy maaşallah ne zaman 11 haftalık oldunuz yaaa zaman ne hızlı geciyo bakacaz ki doğurmuşsunuz bile

ohhh maaşallah yeğenlermiz büyüyo teker teker dökülecekler meydana mercimekler...

inşallah olur.eşiminde olmuyo bu ay aşılama yaptırıcaz adetimi bekliyo
ruz

cnm benim h.geldin öncelikle inşallah aşılama işe yarar ne kadarlık evlisiniz ki?

cnmmmm burdayım bitanem seni özledim valla nerelrdesin lavişini özlemiyon hiç sen :hıh: ayy ben bu ara ders çalışıyorum valla 2 hafta kaldı son sınavım olacak inşş mezun oluyorum sonunda beaa
sen neler yapıyorsun kuzucumm
özletiyosun kendini gel arada heee

kıslar biliyosunuzki 9 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 10. hamişimiz kim olacak ????

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş

1) yasmin nil......................
15 haftalık minik mercimeğimiz

2)Ciel..............................
13 haftalık minik mercimeğimiz

3) Sarı Papatya................
Tebrikler cnmm

4) kıvırcık güzel................10 hafta oldu minik mercimeğimiz

5)gonca 16...................... 8 haftalık minik mercimeğimiz

6)
tekgercegiim..................
11 haftalık oldu minik mercimeğimiz

7)papatyam129.................8 haftalık oldu minik mercimeğimiz

8)dilekdenizi......................
Cnmmm tebriklerrrrr

9)defneme kiraladım

10)pamukşekeri...................
Canım Arkadaşım Tebrik ediyorum bitanem benimmm

kıslar kac haftalık olduğunuzu söyleyin beraber takip edelim haftalarınızı !!!

SÜRPRİZ BEKLEYENLERİMİZ

gul-guzeli............................ 13 nisan ????

selamet..................................6 mayıs????

alas..............................5-6-7-8 mayıs????

koyusiyah.............................12-17mayıs arası ????

almire...................................19 mayıs
????

LaViNYaM.............................25 mayıs (7 ocak d.g)

melek24...............................27 mayıs(7 mayıs d.g)

suzuu...................................27 mayıs

esmayim..............................30 mayıs

defne defne.........................5 haziran (17 kasım d.g)

fatma2................................5 haziran

esgiii...................................5 haziran

ASİMELEK .........................11-12-13 haziran(21 nisan d.g)

destinydestiny...................15-16 haziran

lov......................................17 haziran

pelinifl................................12 haziran

ece naz...............................20 haziran(20 mayıs d.g)

Ceylangözlü........................21 haziran

kardelen000........................ ??

lavinnya................................??

shekerr hale..........................??

essenn.................................. ??(12 ağustos d.g)

yakışıklım............................... ??(11 mayıs d.g)

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

sarı papatya, kıvırcık güzel,gonca,telgerceğim,papatyam129,dilekdenizi,ya smin nil kıslar kac haftalık olduğunuzu yazında güncelleyelim bende takip edemiyorum o yüzden siz söleyin ben güncelleyim beraber takip yapalım hafta hafta

Son düzenleme:
canım benim tekrar diyorumki takma bukadar kafana sitresten hiç yumurtlamıcan bu gidişle.anlaşılan sen geç yumurtluyosun olay bu yani dertetme sakın.hem hap yada iğne veriyolar valla öylebi yumurta oluyoki sen bile şaşırırsın benim enfazla 21mm olan yumurta hapla 35mm oldu.bunlar eminol önemsiz sorunlar.ne saklıyosun kız keçiboynuzlarını gizlimiz saklımızmı var kasma hiç kendini.bizim yaşadıklarımızın çağın enönemli sorunu şuan 100 kişiden 90 nında var.yalnız değiliz yani.bizde kavuşucaz melekelrimize sakın kafana takma fıstığım🙂

aşılaman oldumu defnemmm ayy hadi hayırlısı olsun defnemm inşallahhh bebeğin tutunur sana nezaman belli olacak bol bol dinlenmeye bk emi
inşallah bitanem tutunur anneciğine🙂 ayın 5 inde belli olur artık 10 gün sonra yani.10 dan geri sayım başladı 🙂🙂

slm kizlar nasilsiniz bebegimizle 10+6 olduk 🙂 bidahaki randevum ayin 19unda bakalim zaman gececekmi
büyümüş kız mercimeğin maşşallah🙂 birşeyi heyecanla bekledinmi duruyo zaman valla zor geçiyo amaaa geçiyo neticede🙂

sende iyiki varsın tatlım.hangisi hayırlısıysa o olsun kız-erkek farketmez nasıl olsa teyzeleri herşekilde yiyecek onun totosunu🙂

sağol kardelencim evet aşılamam oldu bugün inşallah tutar beklemedeyiz artık🙂 sende ekim gibi düşünüyomuşsun hadi hayırlı bakalım belkide gerek kalmaz bellimi olur🙂

lavişimmm canımm ağzına gönlüne sağlık.rabbim ettiğin,ettiğimiz bütün duaları kabuletsin inşallahhh🙂 ben inanıyorumki sabırla bekledik rabbim zamanı gelince hepimize nasipedicek

cnm valla herkes erkek diyor ama benim içime kız doğuyor gerçi önemli degil sağlıklı olsunda gerisi önmli degil ben her halükarda onu veren allaha kurban olurum ...

teşekkür ederim cnm birde benim sklımda sorular var ılk once yumurtam gelıssın dıe klomen kullandım 21 mm olmus yumurtam sonra çatlatma ıgnesi vuruldum yumurtamda catlamıs dr. ılıskı onerdı sızce bebegın tutma ımkanı kacdır bılen varmı cok sabırsızlanıyorum acaba olacakmı dıe

Merhaba sevgili melekler. Bu form kaç zaman dır okuduğum en güzel en faydalı en aktif form diye bilirim. Ben de sizlerdenim, aranıza Baküden katılıyorum, ama merak etmeyin türkçem çok iyi. Ben de 2aylık evliyim, hamilelik yolunda ilerleyenlerdenim. ve acayip durum yaşıyorum.Kızlar ben 15gündür test yapıyorum hep silik çıkıyor. Hatta öncekilerden daha az olarak adet bile gördüm. Ama testler hep silik pozitif, hem de hemen çııyor. Doktora adet olunca gitdim, o da ultrasonda görülmez, ama kan testi falan da önermedi, galiba burda kan testi yapmıyorlar anlamadım. Şimdi de doktora gitmekden çekiniyorum ya olmazsa diye, her kes beni adet oldum biliyor, ama ben az adet oldum, şimdi göğüs uçlarım ağrıyor, göğüslarim şişdi, ve ara_ara sancılar giriyor, kasığıma da sancılar giriyor, ara_sıra miğdemde ve karnımda patlığacak gibi gaz oluyor. Şimdiii, aranızda böğle durum yaşayan ya da duyan oldumu?Lütfen beni bilgilendirin. Size çok güveniyorum meleklerim.