LaViNYaM
>>>ιкιz αηηєѕι<<<
selam fıstıklar ben geldimmmmm🙂
herşey yolunda çok şükür biraz canım yandı ama olsun değerdi🙂 şimdi beklicez bakalım rabbim kısmetettiyse zamanı geldiyse gelicektir bebişim🙂
oyy cnm bnim Allahım hayırlı eylesin inşş bebişin tutunur sana inşş kuzum yaaa bekledin bekledin ama boşa değildir inşş Dün kandilde dua ettim inşş kabul olur ...Hadi bakalım hep beraber bekleyip görelim inşş
Slm kızlar az önce doktordan geldim yumurta takibine devam ediyoruz ilaçsız olarak normal yolla yumurtam oluyor mu diye bakıyoruz ama bu gün 14. günüm olmasına rağmen hala yumurtadan ses seda yokben geçmi yumurtluyorum ki acaba yoksa yumurtlamıyormuyum ben yaaaofff çıldırıcam valla Salı günü tekrar gidicemm bakalım ozaman ne olucak inşallah yumurtluyorumdurum… Salı günü ayrıca 18. günüm olmuş olacak offf akşamada eltim bize geliyo yaaa amannn gelincede kalırlar bayağı bir off zaten gergin günler geçiriyoruz bide onu nasıl çekicem ben yyaaaaa off deli olucam vallahi keçi boynuzlarını falan hep sakladık off aman yaaa valla sinir oluyorum ben bu zamansız gelişlere
cnm benim yumurtlama olmasa adet olmazsın gec yumurtluyosun demekki benim gibi hayırlısı olsun bakalım iyi gelişmeler olsun inşş
slm kizlar nasilsiniz bebegimizle 10+6 olduk 🙂 bidahaki randevum ayin 19unda bakalim zaman gececekmi
oyyy maaşallah ne zaman 11 haftalık oldunuz yaaa zaman ne hızlı geciyo bakacaz ki doğurmuşsunuz bile
slm canlar nasılsınız yiğeniniz 15 haftalık oldu pazartesi dr gidicem inş cinseyti belli olur ve bi sorun yoktur pazartesi akşam dr öğrendiklerim yazarım size sizleri çok sewiyorum iyiki varsınız 🙂🙂🙂
ohhh maaşallah yeğenlermiz büyüyo teker teker dökülecekler meydana mercimekler...
inşallah olur.eşiminde olmuyo bu ay aşılama yaptırıcaz adetimi bekliyo
ruz
cnm benim h.geldin öncelikle inşallah aşılama işe yarar ne kadarlık evlisiniz ki?
slm meleklerim,herkesin geçmiş kandilini kutluyorum inşallah bütün dualarımız kabul olur..defnecim hayırlı olsun aşılama yaptırmışsın inşallah tutar ve bebeğine kavuşursun..eylül ekim gibi bende aşılama düşünüyorum hayırlısı inş..asimmmmmm yumurtlarsın inş.. eğer bu kendiliğinden olmuyorsa da zaten dr yumurtlama ilaçları filan veriyor korkma sakın..lavişim napıyo acaba🙂)sınavlar yakın ders çalışıyor bebek yapmıyo galiba buaralar🙂diğer ismini sayamadığım tüm arkadaşlarda umarım iyidir...ben bugün adet oldum karnım belim filan bayağı ağrıyor fazla sık giremiyorum nete ama takip ediyorum sizleri ve gelişmeleri.. herkese hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu günler diliyorum görüşmek dileğiyle..
cnmmmm burdayım bitanem seni özledim valla nerelrdesin lavişini özlemiyon hiç sen :hıh: ayy ben bu ara ders çalışıyorum valla 2 hafta kaldı son sınavım olacak inşş mezun oluyorum sonunda beaa