herkesin regaip kandili mübarek olsun.inşallah dualarımız kabul olur.kızlar adetime 1 hafta var daha ama benim dünden beri göğüslerimde ağrı ve kasıklarımda sancı var .adete 1 hafta önceden bu belirtiler olur mu
seninde kandilin mübarek olsun dilekçim.bulantıların azalmış valla çok sevindim yaa çekilmez.bebiş için değsede zor yinede bee.ooo sen şimdiden kıyafetlere olmuyosan 7 ay sonrasını düşünemiyorum aman dikkat biraz kız🙂
canımm sanada hayırlı kandiller🙂 inşallah eşinde hiçbirşey çıkmaz tatlım.herkesten önce bi şüpheleniyolar ama çıkçak diye bişey yok ayrıca çaresiz bişey yok 🙂
inşallah bende öle umut ediyorum defnemm yaa ama eşimin morali bozuluyo elimde kalacak adam dövecem yaa
ama eğer öle bişey varsada biran önce tedavimizi oluruz zaten nette falan araştırdım varisli damarmış amaliyatla açıyorlarmış o damarı eğer tedavi edilmezse hamileliğe engelmiş ve bebek olsa bile düşük riski çok fazlaymış yapılan tüp bebeklerde düşük olma sebebinide buna bağlıyorlar mış. İnşallah varsada en kısa zamanda tedavimizi olur hayırlısı inşallah.
herkesin regaip kandili mübarek olsun.inşallah dualarımız kabul olur.kızlar adetime 1 hafta var daha ama benim dünden beri göğüslerimde ağrı ve kasıklarımda sancı var .adete 1 hafta önceden bu belirtiler olur mu
günaydn melekler sanırım beni merak edenler olmuş sonuçmu test neğatif tiroit ultrasonumdada haşameto dye hastalık cıktı bi bu ekskti doktor iyotsuz tuz önerdi bde 1tane ilac yazdı onu kullan bdaki ay gel dedi bakalım hayırlısı kızlar bunu daha önce duyan varmı aranızda ciddi bişe değildr umarım neyse bu neğatften sonrada eşimle gttik tatil rezarvasyonu yaptırdık oh be enazından onunla uğrasrım tabi konturallere devam he bu arada iyiki varsınınzzzzzzzzz
ayyy canım benim feci ağrım var kasıklarım kopuyo resmen.çatlatma iğnemi oldumya çatlıyolar ama bende çatlıcam nerdeyse.ilk defa bu sefer bukadar canım yanıyo🙁
günaydn melekler sanırım beni merak edenler olmuş sonuçmu test neğatif tiroit ultrasonumdada haşameto dye hastalık cıktı bi bu ekskti doktor iyotsuz tuz önerdi bde 1tane ilac yazdı onu kullan bdaki ay gel dedi bakalım hayırlısı kızlar bunu daha önce duyan varmı aranızda ciddi bişe değildr umarım neyse bu neğatften sonrada eşimle gttik tatil rezarvasyonu yaptırdık oh be enazından onunla uğrasrım tabi konturallere devam he bu arada iyiki varsınınzzzzzzzzz
canlarım günaydın🙂 hepimizin kandili mübarek olsun🙂
ben çok kötüyüm yaa ağrım sancım çok var iğnemi oldumya çatlıyo yumurtalar diye ama ilk defa bukadar çok acıyo inanın nasıl dayanacam bilemiyorum.p.tesi günü soldaki yumurta 25mm sağdaki 18mm di.dünakşam soldaki 34 sağdaki 20 olmuş.soldaki aşırı büyümüş yani zaten o daha çok ağrıyo🙁 sağdaki yumurtayı kullancak yarın doktor.sabah 11 gibi aşılamayı yapıcaklar.saat 9da gitçez spermler yıkancak falan 11 i bulur.size gelişmeleri 2 gibi aktarırım naklen🙂
canlarım günaydın🙂 hepimizin kandili mübarek olsun🙂
ben çok kötüyüm yaa ağrım sancım çok var iğnemi oldumya çatlıyo yumurtalar diye ama ilk defa bukadar çok acıyo inanın nasıl dayanacam bilemiyorum.p.tesi günü soldaki yumurta 25mm sağdaki 18mm di.dünakşam soldaki 34 sağdaki 20 olmuş.soldaki aşırı büyümüş yani zaten o daha çok ağrıyo🙁 sağdaki yumurtayı kullancak yarın doktor.sabah 11 gibi aşılamayı yapıcaklar.saat 9da gitçez spermler yıkancak falan 11 i bulur.size gelişmeleri 2 gibi aktarırım naklen🙂
ya evet suzumm sorma aşırı büyümüş bende ilk defa oluyo böyle bişey ikiside taş çatlasa 22 oludu busefer 34 😕 ama nasıl canım yanıyo bilemezsin.inşallah çatlarda kiste dönüşmez
ya evet suzumm sorma aşırı büyümüş bende ilk defa oluyo böyle bişey ikiside taş çatlasa 22 oludu busefer 34 😕 ama nasıl canım yanıyo bilemezsin.inşallah çatlarda kiste dönüşmez
Tatlım öncelikle geçmiş olsun çok kötü bir hastalık diyemeyeceğim. hem annem hemde en iyi arkadaşım haşimato hastası, kötü asla yaklaşma her hastalığın seviyeleri var ve her ikiside düzenli endokrinolog ile görüşüyorlar. Ancak arkadaşımı hem doktorlar hemde diğer kişiler gebe kalabilmeyi zorlaştırabildiği konusunda korkutmuşlardı ama benim arkadaşım 8. ayında hamile kaldı ve nur topu gibi dünya güzeli bir kızı oldu.. ve hiç bir sorun yaşamıyor normal tedavisini oluyor. birde bizim kız çok zayıf ama annem çok şişman ve her ikisinin gittiği doktorlarda bu hastalığın kilo artışına neden olduğunu ve zayıflamayı güçleştirdiğini söylüyorlar. Annem yaşıyor bu sıkıntıyı ama dediğim gibi arkadaşım doğumdan sonra hemen tekrar eski haline döndü.. yani her hastalık farklı kişileri farklı etkiliyebiliyor..