kopmam artık asişimm ama dua ednde geçeyim şu sınavı iyice gerildim valla. ders çalışmaya çalışıyorum şu an ama oruç tutuyorum bir yandan açlık bir yandan çalışmanın verdiği yorgunluk dikkatimi veremiyorum.
meleğim inşallahh canım rabbim yardımcın olsun DEfnemmm kuzum hep dualarımdasın zaten suuzuu seni merakla bekliyorum sonucu öğrenir öğrenmez yaz emi çatlatma bizi
evet cnaım inşallah bizde de işe yarar diye umut ediyorum yakıyı yumurtlama günümde takıcam yani çarşamba falan takarım üç gün kalacak çıkarıcam sonra sonrada yenisini takıcam bu böle devam edecek bu ay inşallah işe yarar ben bişey sorucam kızlar keçi boynuzu yada fındık bu ay etkisini gösterirmi spermlerde yada ne zaman gösterir acaba 😕 merak ettim de
aaa kahvemii tuhaf onda kafein var hamile kalmaya engel bi madde kolada kahvede var içilmesi uygu değil ama onun etkisi olduğuna eminmisin kıss başka bişey iyi gelmesin
ohh maaşallah sonuclar iyi moralini yüksek tut cnmm evlilik yıldönümündede eşinle şöyle güzel bi akşam yemeği geciririsin ohh moral tavanlarda şimdiden evlilik yılınız kutlu olsun cmm
bana gelince daha adet gelmedi ama heran gelebilir hissediyorum dermişim ...tabi benimkiler biliyosunuz ki gecikiyo...sivilcelerim cıkmaya başladı