Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ay şuna bak yaa nohut kadar🙂 maşşallahhh bebişimizee

canım ben bu ay yapıyorum bugün son gün herkeste farklı sanırım bende akıntı,adet kanaması şeklinde falan bişeyler gelmedi.bakalım sonucuna 9 gün sonra belli olur🙂
hayırlı sonuçlar al canım inşallah.o bahsettiğin ağrı üşütüncede oluyo tabi ama sendeki bebekten olsun🙂

inş.. çok beklemiş arkadaşlarımıza isteyen herkese rabbim nasip etsin.. bereketleriyle gelsin bebişler... lavinyam sen 25 mayıs adet tarihinimi bekliosun...
amiinn yasemencim rabbim herkeze gönlünden geçeni nasipetsin.

kızlar sizden bişe istcem bana suzunuza 1 tanecik yasin okurmusunuz türkce mealide olur bebek vesilesiyle okuyan arkadaşlarm ben okurum desin yazcam bakim kac kişi okucak şimdiden tesekkürler yarn yada bu akşam okunursa sevnirm öptüm sizi

kızlar hamilelik belirtisi hissedip başka şeyleri atlamayın nolur doktora erken kan testi için bekliim die düşünmeyin başka hastalıklarda olabilir bende mide bulantısı karında şişilik idarra sık çıkma koyuluk akıntı sol kasık ağrısı adet olcakmıım gibi kaç doktora gittim en son doktor sistit olduğumu ve douglasta ve sol paraoveryanda serbest sıvı gözlendi dedi ağrılar bundanmış dedi tabi hala şüphem var hamileolabilirm die çünkü erken daha adet olmadım ama doktor israrla ilişikiden 2gun sonra bile belli olurdu kanda yok gebelik dedi ben yine garantiye alıp 25 mayısı beklicem ilaçlar için.. ama zaman geçtikçe iltihaplanma böbreklere doğruda gidermiş ihmal etmeyin sadece gebelik die düşünmeyin..

slm kızlar yazdıklarınızı okuma fırsatım olmadı ama ben şöle yazim dedim

bugün eşime keçi boynuzu aldım yarın evde olduğu için yarın ilk içiricem inşallah hayırlısı olur bende kendime 2 adet yakı aldım ilk çalışma günümzde takıcam bu gün adetimin 9. günü ortalama 11. günü takmayı düşünüyrum bakalım hayırlsı olur inşallah

hadi hayırlısı olsun asişimm bu sefer seni çalışkan gördüm cok
inşş bebişler gelir