Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

evet yeni bir arkadaşımın da hamilelik haberini aldım o da yakı yapmıştı bu ay oda tutmuş Allah bi vesile gönderiyo işte hayırlısı olsun

canım ben bu ay yapıyorum bugün son gün herkeste farklı sanırım bende akıntı,adet kanaması şeklinde falan bişeyler gelmedi.bakalım sonucuna 9 gün sonra belli olur🙂

inş.. çok beklemiş arkadaşlarımıza isteyen herkese rabbim nasip etsin.. bereketleriyle gelsin bebişler... lavinyam sen 25 mayıs adet tarihinimi bekliosun...

inş.. çok beklemiş arkadaşlarımıza isteyen herkese rabbim nasip etsin.. bereketleriyle gelsin bebişler... lavinyam sen 25 mayıs adet tarihinimi bekliosun...

evet cnm ama benim adet düzensiz ben formalite icabı yazdım 25 mayıs diye 8-10 gün gecikir benim adet genelde ama bu ay yumurtlama olmadı sanırım ben kendimde bişey keşfettim 2 ayda bir yumurtlama oluyo onu da bir ay leke şeklinde bir ay yoğun ağrılı oluyorum yani

ya kızlar bişey sorcam dün 20. gün haftaya adet tarihim sol kasığımda şiddetli sancı olmuştu ara ara, üşütmeden olabilirmi yoksa bebişden olur mu