ek olarak soğan kürü 15 gun uygulandıktan sonra vucut akıntılarla rahim ve kadınsal tum iltihap kist temizlik yapıormuş arkasından uygulanacak incir kürü yumurtaların çoğalması ve kolay çatlaması yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş..kolay hamile kalma kürleri olarak nette bilgileri var..bir çok bu şekilde hamile kalanlarda varmış. ibrahim saraçoğluna teşekkür eden çok ...
günaydın kızlar geçen cuma ikili testim vardı kuzumu yine gördüm 6cm olmuş iyi gözüküyor ama kan sonuçlarını bekleyeceğiz dedi doktorum buda fotoğrafımız nasıl güzel çıkmış mı teyzeleri?? 🙂 Maşallah bugün 13 haftalık olduk Allahım herkese nasip etsin...
günaydın kızlar geçen cuma ikili testim vardı kuzumu yine gördüm 6cm olmuş iyi gözüküyor ama kan sonuçlarını bekleyeceğiz dedi doktorum buda fotoğrafımız nasıl güzel çıkmış mı teyzeleri?? 🙂 Maşallah bugün 13 haftalık olduk Allahım herkese nasip etsin... Ekli dosyayı görüntüle 6648
zamanı gelmiş demekki canım yaa çok sevindim valla.yakının etkisi olmuş sanırım sende buay yakı yapmıştın lavişş inşallah sanada bebiş gelir bu sayede🙂
ay evett yaa şimdi farkettim sağolasın canımmm inşallahh kirada çok kalmıcak en kısa zamanda satın alcam ben orayıı 🙂
ek olarak soğan kürü 15 gun uygulandıktan sonra vucut akıntılarla rahim ve kadınsal tum iltihap kist temizlik yapıormuş arkasından uygulanacak incir kürü yumurtaların çoğalması ve kolay çatlaması yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş..kolay hamile kalma kürleri olarak nette bilgileri var..bir çok bu şekilde hamile kalanlarda varmış. ibrahim saraçoğluna teşekkür eden çok ...
günaydın kızlar geçen cuma ikili testim vardı kuzumu yine gördüm 6cm olmuş iyi gözüküyor ama kan sonuçlarını bekleyeceğiz dedi doktorum buda fotoğrafımız nasıl güzel çıkmış mı teyzeleri?? 🙂 Maşallah bugün 13 haftalık olduk Allahım herkese nasip etsin... Ekli dosyayı görüntüle 6648
kıslar biliyosunuzki 9 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 10. hamişimiz kim olacak ????
HAMİŞLERİMİZ
Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş
koyusiyah.............................12-17mayıs arası ????
almire...................................19 mayıs????
ece naz...............................24 mayıs(20 mayıs d.g)
destinydestiny.....................24-25 mayıs
LaViNYaM.............................25 mayıs (7 ocak d.g)
kardelen000.........................27 mayıs
melek24...............................27 mayıs(7 mayıs d.g)
suzuu...................................27 mayıs
esmayim..............................30 mayıs
defne defne.........................5 haziran (17 kasım d.g)
fatma2................................5 haziran
esgiii...................................5 haziran
ASİMELEK .........................11-12-13 haziran(21 nisan d.g)
lov......................................17 haziran
pelinifl................................12 haziran
Ceylangözlü........................21 haziran
lavinnya.................................
shekerr hale..........................
essenn.................................. (12 ağustos d.g)
yakışıklım...............................(11 mayıs d.g)
Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!
sarı papatya, kıvırcık güzel,gonca,telgerceğim,papatyam129,dilekdenizi,yasmin nil kıslar kac haftalık olduğunuzu yazında güncelleyelim bende takip edemiyorum o yüzden siz söleyin ben güncelleyim beraber takip yapalım hafta hafta
valla ben kendimi geçtim daha erken olur olmaz uzun zamandır kuzenim vardı hatta burayada uye oldu onun bebişinin olmasını çook istiyorum çok şeyler yaşadı düşük dış gebelik bikaç kez. troid ilaçları kulanıodu bırakıp hemen hamile kalmış ama bi kaç ay vücüttan atılması beklenmeliydi tüp bebek düşünürken bi aksilik gidemediler öle kaldı.. soğan kürünü incir kürünü araştırodum onun için dene dedim bakalım bikaç gun oldu soğan krünü yapıor..gelişmeleri yazarım size.. ne kadar hamile kalmak için yöntemler varmış şaştım kaldım hele ateş ölçmeyle hamile kalma şaşırdım 🙂