Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ben seni yazdıklarını takıp ediyordum aynı yılda aynı ayda evliyiz.canım bende senin gibiydım ama çooooook istiyorum bebiş her ay senın gıbı dusunuyodum ama olmuyordu.belırtılerı boş ver hic takıp etme .ama canım akıntın belkide yumurtluyosun ondandı yada iltıhap var ondandı.

canım asim sakın üzme tatlı canını sen spermi hiç yok değilya düşük sadece kürlerle falan tavan yapar sen meraketme keçiboynuzu kürü yap hemen üzülmenin faydası yok bu kür çok faydalı bende başladım.hem bak bizim spermler 30.000.00 bendede pko falan yok turp gibiyim ama 2 seneyi geçti gülüm olmuyo bebiş ona takılma yani sen 2 aya kalmaz düzelir üroloji şimdi kocana ilaçta verir hallolur.duymıyım böyle şeylere üzüldüğünü sakınnnn

sonucunuz iyi çıkmış canım çok sevindim🙂 ama böyle bende bişey çıkarmı düşüncesini at kafandan ne çıkacak allah aşkına ölüm dışında neyin çaresi bulunmadıki.stress yok yasakk🙂
tatlım dinleme bukadar kendini lütfen rahat ol biraz.haklısın her doktor ayrı bişey söylemiş yormuşlar seni ama bak neticede hiçbirinin söylediği elzem şeyler değil ufak tefak tedavi isteyen şeyler sadece.inşallah bebişin çok bekletmez ne diyim🙂

offf yaaa bu doktoralar neden hep farklı farklı şeylr sölerler ki anlamadım gitti işimi bilmiyorlar ne yapıyorlar yaa valla ben devlet hastanesinden soğudum en iyisi özel hastane ama onlarda para koparmak için herşey iyapıyorlar. hakkında hayırlısı olur canım ama ilaçlarını düzenli alman lazım unutarak yada atlayarak vücuduna da zarar veriyosun

ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu çayı varmış kızlar facedeki gurupta bir arkadaş eşine denemiş ve spermleri artmış bende tarifi buldum hemen deniycem eşime haftaya cumartesi doktora gidicez ya ozamana kadar artış gösterir inşallah

soğan kürünü araştırdım vücüttaki herşeyi temizlio iltihapa menopoza yumurtalığa kistlere ii geliomuş hamileliğe hazırlık krün arkasından incir kürü de hamileliği kolaylaştırıcıymı çok yerde okudum ilaçsız deneyip öyle hamile kalan çok var.. akıntıyla içindekiler dışarı atılıyor rahim temizlenio ardından incir yummurta çoğalması çatlamasına yardım edior bu arada eşinizede keçiboynuzu suyu içirmek ondaki sperm sayısını artırıormuş..

asicim evet tatlım bende duydum onu 14.000.00 mi neymiş 2 ayda 37.000.00 olmuş süper bişey bu.oyüzden diyorum sana sperm yoksa sorun büyük demek ama sperm azlığı sorun değil artık sen kocişine iyi bak bolbol besle enkısa zamanda tavan yapıcaktır🙂

günaydın....iyi haftasonlarıı...
bugün yarın bilemem artık ama p.tesiden itibaren bol hamiş haberi istiyorum ona göre yiteer yani günleeer oldu tık yok biz böyle değildik ne oldu bize yaaa.aman allahıııım yoksa 9 numaranın lanetimi bu
yok canııımm o benim uğurlu rakamım yapmaz öyle bi aksilik olmuştur

ben bugün doktora gitçektimya dün söylemeyi unuttum iptal oldu randevu bugün doktorum izinliymiş p.tesi gel dedi.buarada benim dün kasık sancım çok oldu akşamda bi bakiyim akıntım nasıl artmış öyle böyle değil.vücudumu tanıyan biri olarak yumurtam çatladığında böyle bi akıntımın geldiğini biliyorum.eğer öyleyse benim aşılama iptal kızlar yumurtalar klomenin etkisiyle çabucak büyüyüp çat diye çatlamış olabilirler benim zaten çatlama problemim yoktu iğneyi bekleyemediler gibi geliyo bana.şansa bakınya 2. aşılama denememde başarısız olcak galiba
napalım kısmet neyse o olur hayırlısı olsun diye hep duaediyorum zaten.bakalım artık p.tesi belli olcak valla merak içindeyim🙂