Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

Hoş bulduk bacım:bende seni çokkk özledimmmm.Tşk canım inşeallah sonuclarım iyi cıkar:canım sende durumlar nasıl

Canım ben adet olmamışım olmak uzreyım belım göğüslerim agrıyor ondan biliyorum:canım inşeallah bebişine kavuşursun ama stres yapma güzel şeyler düşün bir tanem allah yar ve yardımcın olsun

bu kocalar nede gururlular yaa gizliden yiyo demekki olsun yesin yarasın enişteme 🙂 sperm sonucunuz iyi çıksın inş. biz randevu almıştın tatlım gerekiyo yani.git sende yanında benimkide öyle istemişti utanırmış gittik beraber o girdi verdi çıktı.ya adamlarda haklı gidip vezneye ya ben sperm testi için vermeye geldim ücretşi ne acabamı dicek
diyemezler valla git sende.buarada çooook geömiş olsun kuşum dikkatet biraz ılık iç sıcakta içme sakın.aşılama günüm belli değil canım belli olsun söylicem hemen haftaya ama günü söylemedi henüz.

bu arada hepinizi çok özledimmmmmmmmmm buraya giremiyorum ama aklım sürekli burda hee aklıma gelmişken suzu test yaptımı hamilemiymiş
yok canım suzuu test yapmadı belli değil amaaaa lolipop almış busabah 3 tane test yapmış 3 üde 2. çizgi geç çıkmış ama çıkmış🙂 hamiş var galiba.

kız hamiş ilan ettiniz beni olsun bunu bile duymak güzel 23ünü bekliyorum kızlar asıl 27adetm ama erken yapmam lazım cıkar kanda dimi
çıkabilir suzuum belli olmuyo.biliyosun dileğin çıkmamıştı kanda regli geçince 3-4 gün sonra çıktı.

günaydn günaydın cnmmmmm valla ben şuan balkondayım ince ince yağmur yağıyo bu temiz havanın keyfini cıkarıyorum

ayyy cnmmm yarasın kocişine inşş pekmez sonra o pekmezlerin etkisiyle tosun gibi evlatlarınız olur inşşşş
ayrıca git yazık kocişinin yanında utanmasın elinden tut

Hoş bulduk bacım:bende seni çokkk özledimmmm.Tşk canım inşeallah sonuclarım iyi cıkar:canım sende durumlar nasıl

ayy benim durumlar nasıl olsun valla esasen şu aralar pek takmıyorum adettir bebektir

Bizde seni özledik canımmmmmmmmm:suzu hamileymiş yanlış duymadım dımı oley çokkkk sevindim çok şükür :kendisi nerdeeeee

valla Allah söyletti sanırım asişim hamilemi diye sormuş sen hamile anlamışsın ama inşş öledir suzucummm

günaydın hepinize meleklerr
nasılsınız bakalııımmm.ben bugün iyiyim hava güneşli ılıkılık esiyo ohhh deyme keyfime.valla ben kışın hiiiç çekilmiyorum ben yaz kızıyımm 🙂 buaralar kimse gelmiyo bakıyorumda hadi yemmuzu ağustosu anlarız millet tatilde orda burda ama şimdi myısın ortasında nereye kayboldunuz yaa.iyi valla o gelmesin bu gelmesin hergün yarım sayfa anca ilerlesin ama olmazki cıkkk cıkkkk.hadiiiiii uyanın valla bekliyorum şurda iki lafın belini kırcazz yaa.