Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

akşam idrardan test yaptım ama tek çizgi çıktı canım.bugün iğnemin 14.günü yarın kan testi yapacam.hayırlısıyla bugünde geçsinde
aa cevapvermişsin canım pardon yeni gördüm🙂 idrar testleri herzaman güvenilir sonuç vermiyo kantesti en doğrusu iyi bakalım hadi yarını bekliyoruz.inşallah pozitif sonuç alırsın🙂

heyecandan çatlıcam.hayırlısıyla bi yarın olsunda tabi bi de o sonucu beklemek lazım.olsaydım eğer bugün adetimin 3.günüydü.inş hemen bugünde biter🙂

suzuu ben varımmmm🙂 23 üne çok varyaa nasıl beklicez valla ben heyecan yapıyorum böyle şeyler duyunca.inşallah beklediğimiz şeydir o küçük şeyy🙂 sen ayın kaçında regl olmuştun canım yaa neden 23ü dedi doktor geç değilmi??

heyecandan çatlıcam.hayırlısıyla bi yarın olsunda tabi bi de o sonucu beklemek lazım.olsaydım eğer bugün adetimin 3.günüydü.inş hemen bugünde biter🙂
valla canım herşeyin aslını birtek rabbim bilir ama içimdeki his hamilesin diyo.düzenli regl olan biri için 3 günlük gecikme çok valla benim hiç okadar gecikmedi 2 senedir sadece bir kere 2 gün gecikti okadar.hadi bakalım hayırlısı🙂

evet canım haklısın benim adetlerim düzensizdir ama ilaç tedavisi gördüğümden beri düzenliydi.inş hayırlısıyla içindeki his çıkar.hayırlısı

cnm bde bana sor valla nasıl gecicek ya 27disi adet tarihim bde tiroit ultrasonu cektircem hamişlere cekmiyolar ondan önce yapmam lazm testi dedi ah ah