Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

hadi inşş işe yarar cnmm bende hayıt suyu alacam yarım bıraktım önceki kullanmamda ama işe yaramıştı bende düzensizlik varda hem yumurtada geliştiriyo bakalım hayırlısı olsun

evet canım ben onu geçen ay sadece 10 gün düzenli yaptım 32 günde gelen adetim 28 günde geldi.ben tohumunu kullandım.rabbim en kısa zamanda meleğine kavuşturur inşallah

ya kıslar benimde 2 gün önce katı beyaz akıntım geldi bu bende 2 aydır sadece yumurtlama günü geliyor ve bir gün sürüyor neden böyle bi akıntı gelir onsan sonrada sürekli iç maşaşırım ıslanıyor gibi akıntım oluyor

hepinize slm kızlar ben tahim filmi çektirdim 2 çocuktan sonra her iki tüpümde tıkalıymış 7. ayda ameliyat olacam kızlar hiç duydunuzmu acaba ameliyatla açıldığını çok üzgünüm çooook

hepinize slm kızlar ben tahim filmi çektirdim 2 çocuktan sonra her iki tüpümde tıkalıymış 7. ayda ameliyat olacam kızlar hiç duydunuzmu acaba ameliyatla açıldığını çok üzgünüm çooook

cnm öncelikle geçmiş olsun bende pazartesi rahim filmi çektirdim şükür açık çıktı tüplerim evet ameliyatla açılıyormuş bende duydum inşllh ameliyatın iyi geçer tekrar geçmiş olsun

cnm akıntın oluyosa iyi işte o aralar bolca çalışın inşş işe yarar

ayy cnm cok üzüldüm yaaa tıkalı olduğunda acılıyomuş ama tamamen kapalıysa direkt tüp bebeğe yönlendiriliyomuş benim duyduğuma göre yani şanslısın inşş acılır hatta hamiş bile kalman kolaylaşır cnmm

aoğol cnm bnm hiç ameliyatla açıldığını duydunuzmu hiç moralim çok bozuk 2 çocuktan sonra böyle olması allahtan doktorum çok iyi dünyanın öbür ucundan yanına gelen var

suzuumm inşallah farkettiği minik bebişindir🙂 bende heyecan yaptım valla 23 ü sabırsızlıkla beklicem canım.

çok şükür canım tekrar geçmiş olsun

çatlatma iğnesi regli geciktirmiyo genelde canım ben 3 kez yaptırdım hiç öyle olmadı.duaedelim sendeki gecikme bebişten olsun🙂

slm kızlar bende katıldım aranıza 2 aydır korumadık ikiside hüsran bu ayki adet tarihi 30 mayıs,bugün 12. gün çalışmalar başlayacak.inşallah hepiniz en kısa zamanda güzel haberler alırsınız
hoşgeldin canım aramıza🙂 inşallah fazla bekletmeden kavuşursun bebeğine.burda hepimiz onun savaşını veriyoruz kimimiz hemecik kaldı kimimiz seneelrdir uğraşıyo.sen o çabuk kalanlardan ol inşallah🙂

asimmm gözün aydınn 🙂 böyle olumlu şeyler hissetmen çok güzel çünkü doktor tek başına işe yaramıyo moralde çok önemli herzaman olumlu düşün böyle canımm.kocişinede çoook iyi bak🙂

ceylanım iyi olda önemli değil canım🙂 aside olmadım olmadım diyodu ama zamanı gelince oluyosun bak sende ilacın bitene kadar bekle.

yesemencim doktorlar bize hayatımızın heraşamasında lazım canım hacı hoca dediğin kısım ise rabbime avuç açıp dua etmek sende bunu bolbol yapıyosundur eminim.umudunu kaybetme canım sakın.alternatif tıpta sen soğan kürü yap eşinede keçiboynuzu kürü içir.eminim işe yarayacaktır🙂

ıyy ne uyuz insanlar var etrafında asişim yaaa allah sana sabır versin valla ben hiç dayanamam tutarım saçlarından yapıştırırım monitöre daha yakından baksın ne yaptığıma diye
bune yaaa.sen onları kalealma canım bebişine odaklan hiçbirşeye sitres yapma boşver.
QUOTE=LaViNYaM;831537]asimm bu arada ben defnem için 100 adet tefriciye okudum gerci kendine de yazdım gündüz ama girmedi hiç kendisi kac tane okunacak toplam[/QUOTE]lavişim allah razı olsun rabbim ne muradın varsa sanada versin inşallah.4444 tane okunacaktı bitti sayılır kalanı annem okuyo.kızlar zaten çoğunu okudu nerdeyse.allah onlardanda razı olsun.en baştada asimden o vesile oldu 🙂

gebeliğe bakmaması normal be canım regline 11 gün varken ultrasonda bişey gözükmezki.ama bukadar çok belirtin var madem psikolojik değilse ozaman bebişten olabilir🙂inşallah..

inş cnm dün adet olmam gerekti olmadım bugünde şimdilik bişey yok.akıntım fazla su gibi ve beyaz
aman lov hiç olma inşallah güzelim.bize o güzel haberi ver vallaa içim daraldı bebek haberi iyi gelicek🙂

sakın üzülme canım ameliyatla açıyolar hiçbişey olmuyo korkma.lavişiminde dediği gibi ameliyattan hemen sonra hamiş kalman çok büyük bi ihtimal🙂

slm kızlar günaydın hayırlı haftalar diliyorum hepinize

bugün saat 1 de randevum var doktora gidiyorum inşalllah iyi şeyler duyarım dua edin ne olur geldiğimde müsat olabilirsem yazarım size öpüyorum sizi