Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

Günaydın canlar herkese güzel bir gün diliyorum

nerdeyse bir kutu tarlusal bitecek ama bende hala tık yok yaa bu normal mi 😕😕 bugünde içersem 3 tane kalıyor napcam ben ayy ilacı yanlış mı kullandım yoksaa üff stres yaptım bak şimdi 😕😕

Canım progestanı bana da vermişti doktorum, daha adetim biteli 3 gün olmuştu, muayene etti, her ihtimale karşı düşük önlemesi için vermişti. Akşamları yatarken 2 tane içiyordum. Aşırı uyku ve baş dönmesi yaptı. Ayrıca adet düzenimi de bozdu. Hemen bıraktım ilacı, sonra adetim tam anlamıyla başladı. Şimdi kendimi hiç kasmıyorum, oluruna bıraktım.Gün aşırı beraber oluyorum eşimle, yumurtlama dönemimi de tam bilemiyorum tabi ilaç yüzünden, düzenimi bozduğu için. Ben ilaç kullanmamaya karar verdim, senin için de hayırlısı olur inşallah. Bence doktoruna bu ilacın gerçekten gerekli olup olmadığını sormalısın. Allah yardımcın olsun.

canımya inş busefer gönlünden geçen olur rabbim gönlüne göre versin bende dua edicem rabbim kabul etsin
canım benim çok sağol inşallah öyle olur allah dualarını kabuletsin🙂

yaran düzelmiş,prolaktinin düşmüş daha ne olsun geriye reglini beklemek kalıyo.düşük önleyicide vermiş bak bundan sonrası rabbime kaldı o verir hayırlısını meraketme.fazla düşünmede canım biz onu böyle 1 ay değil senelerce yaşadık sitresin faydası yok.sen rahat davranki bebişinb erken gelsin🙂

Defnecim canım bacim sana göre çok dua ediyorum inşeallah annene torun hediyyesi vermeyi nasıp eder inşeallah
aminnnn ceylanımm aminnn🙂inşallah istediğimiz olur busefer rabbim izin verir🙂

günaydın dünyanın en güzel melişleri
hepinizi candan kucaklayarak öpüyüyorum
günaydın baby🙂 bende seni kucak kucak öptüm

günaydın canımm🙂 kafana göre kullandın ilacı şimdi karakara düşünüyosun.sitres yapma bari belkide ilacı bitirmen gerekicek.daha önce hiç kullanmadım ama bitmeden muhakkak olunuyo regl bilmiyorum

herhangi bi düşük tehlikesi yaşamamış kişilere daha regl bitip 3gün olunca neden butip ilaçları veriyorlar anlamıyorum.gereksiz yere vücuda hormon yüklüyolar.böyle ilaçlar anca hamileyken bi tehlike varsa kullanılmalı birde tüp bebek yapıldığında maaliyetli bişey çünkü tutarsa bebiş düşmesin diye.bırakmakla çok iyi yapmışsın canım sen.ben 2 senedir birtek klomen kullandım yumurtam gelişsin diye onu bile 40 kere düşündüm yani.