Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kızlar şimdi test yaptım çift çizgi çıktı yarında kan testi sonucunu alıcam inşallah😀 acaba idrar testini yanılma payı varmı? biri koyu çizgi biride ondan çok az açık 😕
süpeerrrrrrr haftanın ilk günü veee ilk hamiş haberiii🙂 kutlarım ayşecim günün geçmiş ve çift çizgi çıkmış birinin çok az açık olması çok normal.hamilesiiiiiiinnnnnn🙂 yarın kan testini alıncada için iyice rahat eder.10. hamişimiz oldun (9'u ben kiraladım üzgünüm
) çok sevindim.darısı başımızaaaaaa

goncacım annelerimiz en kutsal varlığımız annenin mekanı cennet olsun.rabbim sağ olan tüm annelere sağlıklı uzun ömür versin.sende eksik yaşadığın annelik duygularını bebeğine verir ona herşeyin en güzelini yaşatırsın.annenide yaşatmış olursun canımm🙂

hissettiklerimi yazmışsın canım.bebeğime öyle güzel bi anne olucamki....rabbim sizinde annelerinizi yanınızdan ayırmasın..ve inşallah anneler gününde anneciğinin kulağına o kelimeyi fısıldarsın canım 🙂

alemsin defne kiraladın he beni güldürdün allahta seni güldürsün

çokkk teşekkür ederimmm 😀 içim rahatladı 😀 rabbim isteyen cümle müslüman kardeşimize hayırlısı ile nasip etsin... dualarım sizinle 🙂

canım çoooook sevindim.rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.sende hamişler kervanına katıldın bizim gibi desene 🙂 darısı diğer kardeşlerimizin başına inşallahhhh 🙂

çokkk teşekkür ederimmm 😀 içim rahatladı 😀 rabbim isteyen cümle müslüman kardeşimize hayırlısı ile nasip etsin... dualarım sizinle 🙂
amin ayşecim duaet bizede versin rabbim.seninde kucağına almayı nasipetsin🙂eeee anlat bakalım şimdi hiç hissettinmi hamiş olduğunu,farkettiğin belirtin falan varmıydı,sen nekadar zamandır istiyodun,hamiş kalmak için özel bişi yaptınmı.....anlat hadi hepsini